X

Ce ne place

  • Unicitatea camerelor, fiecare fiind dotata cu mobilier modern, in stil clasic
  • Amplasarea hotelului pe Tower Road, apreciata promenada de la malul marii
  • Diversitatea de servicii de relaxare precum sauna si o piscina deschisa in aer liber in timpul sezonului, dar si o sala de fitness pentru iubitorii de sport

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de internet wireless este gratuit pentru toti oaspetii hotelului
  • Incaperile hotelului sunt destinate doar persoanelor nefumatoare
  • Restaurantele si barurile din incinta hotelului ofera oaspetilor o gama diversificata de preparate delicioase si bauturi fine

Detalii Hotel The Diplomat

  • WiFi gratuit
  • AC ( aer conditionat )
  • Restaurant
Bucurandu-se de o locatie privilegiata, amplasat in Centrul Comercial Tower Red, hotelul se afla la o distanta scurta de inima orasului Sliema si de malul marii. Hotelul se mandreste cu o piscina amplasata pe acoperis, oferind oaspetilor locul ideal in care se pot destinde alaturi de cei dragi. In vecinatate se pot gasi multe magazine, cazinoul Dragonara, cat si un complex cinematografic. Vis- a-vis de hotel se afla frumoasa plaja stancoasa, ideala pentru oaspetii care doresc sa se bucure de briza marii si de razele blande ale soarelui. De asemenea, dupa o zi lunga de plaja, de cumparaturi sau promenade, oaspeti se pot relaxa la sauna sau se pot antrena in sala de fitness.
Hotelul Diplomat se afla in inima cunoscutului oras Sliema, bine cunoscut pentru gama sa larga de activitati, langa promenada orasului.

In apropierea hotelului vei gasi diverse baruri tematice si restaurante, iar la mai putin de 3 km vei gasi plaja cu nisip din golful St. George. O plimbare in populara statiune St. Julians (aflata la 1,9 km) iti poate oferi intreaga gama de activitati de recreere pentru care este renumita statiunea: Cazinoul Dragonara, o sala de bowling, cinematografe si o plaja cu nisip.

Principala statie de autobuz cu autobuze care merg catre Valletta, capitala Maltei, aflata la 7,5 km si catre St. Julians este chiar in fata hotelului.
Check-in: incepand cu 13:00

Check-out: in intervalul 05:00-11:00

Numar camere:
111

Accesul cu animale: Animalele nu sunt acceptate in incinta unitatii de cazare

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este: 1
Se incarca...
Alege limba: