X

Ce ne place

  • Gama larga de preparate grecesti si internationale servite in restaurantele hotelului
  • Privelistea de vis a Golfului Thermaikos, vizibila din majoritatea camerelor hotelului
  • Atitudinea amabila a personalului si dorinta de satisfacere a nevoilor clientilor

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de internet wireless este disponibil gratuit in intregul hotel
  • La cerere, oaspetii hotelului pot beneficia de meniuri pentru diete speciale
  • Turistii pot beneficia, in urma achitarii unei taxe suplimentare, de servicii de babysitting

Detalii Hotel Mediterranean Palace

  • Restaurant
  • Bar
  • Sala de fitness
Hotelul, caracterizat de eleganta si rafinament, amplasat langa malul marii, dispune de o piscina exterioara, deschisa in sezon. Incaperile hotelului sunt decorate intr-o maniera clasica si ofera o priveliste de vis a marii sau a orasului Salonic. Cele doua restaurante ale hotelului servesc o varietate de preparate locale si internationale, iar serviciul de internet wireless este disponibil gratuit in intreaga incinta a hotelului. Printre facilitatile oferite de hotel se numara ciclismul, acces la sauna, o sala de fitness, serviciul de inchiriere biciclete, room service, pranz la pachet, servicii de inchiriere auto si babysitting/servicii destinate copiilor.
Ideal pentru distractie si relaxare, hotelul este amplasat in centrul zonei comerciale a orasului Salonic si dispune de incaperi luxoase care ofera o frumoasa vedere spre Golful Thermaikos.

Complexul este gazduit de renumita zona istorica Ladadika, iar la o distanta de 1,5 km de cladire poti vizita vestitul Turn Alb, care este printre cele mai explorate obiective turistice, Muzeul de Arheologie si bisericile bizantine.

Daca esti interesat de istorie, poti face o escapa la Forumul Roman, un alt obiectiv turistic la care ajungi in 11 minute de la hotel. La Muzeul Evreiesc poti ajunge in aproximativ 5 minute de la hotel. Aeroportul Interna?ional Thessalonik se afla o distanta de 13,5 km de zona unde este amplasat hotelul.
Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: pana in ora 12:00

Numar camere:
118

Accesul cu animale: animalele de companie nu sunt acceptate

Paturi suplimentare: capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera: 2
Se incarca...
Alege limba: