X

Ce ne place

  • Arhitectura magnifica a cladirii, prin design si liniile folosite
  • Designul elegant, cu candelabre maiestuoase, marmura, si influente din arta antica a Romei
  • Locatia centrala, datorita careia turistii pot descoperi usor farmecul orasului

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul a castigat, in anul 2014, premiul Travel&Leisure
  • Turistii interesati pot participa la un workshop in care pot invata cum sa faca inghetata
  • Hotelul ofera o gama variata de servicii prin care asigura confortul clientilor

Detalii Hotel St Regis Grand

  • Internet wireless
  • Restaurant
  • Bar
Hotelul este gazduit de un palat construit din 1894 si adaposteste colectii de arta si antichitati, iar faptul ca este situat la 200 de metri de Piazza della Repubblica si de statia de metroul Teatro dell’Opera reprezinta unul dintre multele avantaje pe care le au turistii care aleg sa se cazeze aici. Restaurantul se caracterzieaza printr-o atmosfera inspirata de anii ’30 si are un meniu care scoate in evidenta puternicele arome mediteraneene. Barul, inspirat de Belle Epoque, se afla in holul hotelului si ofera bauturi rafinate, precum si gustari usoare. Crama privata este una dintre cele mai importante din oras, aici putand fi degustate cele mai bune vinuri, iar la cerere se pot organiza si mese private. Centrul de spa este inspirat de cultura asiatica, astfel incat masajele combina tehnici precum shiatsu sau lomi, iar pe langa acestea sunt oferite tratamente corporale sau pentru fata.
Hotelul St. Regis Grand este un hotel cu servicii de calitate, care dispune de numeroase facilitati. A trecut recent printr-o temeinica restaurare. Hotelul este situat in centrul Romei, la distante apropiate de multe obiective turistice precum Treptele Spaniei, Fontana di Trevi, Coloseum, Forumul Roman si Piazza Navona.

St. Regis Rome se afla la cativa pasi de Piazza della Repubblica si la cateva minute de mers pe jos de Via Veneto. St. Regis este situat la 15 minute de mers pe jos de Treptele Spaniole, de Fontana di Trevi si de buticurile de design de pe Via Condotti. La Colosseum si la Forumul Roman puteti ajunge usor cu autobuzul, cu metroul sau mergand pe jos pe strada comerciala renumita Via Nazionale.

Hotelul are un interior opulent care variaza in stil si care face din acesta alegerea ideala pentru un sejur deosebit in Roma. in anul 2011, hotelul a fost inclus in topul Cele mai bune 500 de hoteluri din lume, realizat de catre Travel and Leisure. 
Numar camere: 161.

Check-in: Incepand cu ora 14:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Animale de companie:
Sunt acceptate, la cerere. Gratuit.
Se incarca...
Alege limba: