X

Ce ne place

  • Personalul mereu gata sa indrume catre cele mai bune variante de excursii
  • Camerele confortabile dotate cu facilitati pentru prepararea cafelei sau a ceaiului
  • Micul dejun sanatos si energizant care include o varietate de feluri de paine, produse de patiserie si fructe proaspete

Ce ar trebui sa stim

  • Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private
  • In incinta hotelului exista camere cu facilitati antialergice
  • Internetul wireless este disponibil in intregul hotel si nu se percep taxe

Detalii Hotel Sonya

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Receptie deschisa 24/7
Hotelul Sonya este ideal pentru toate excursiile pe care ti le-ai planuit la Roma, oferind totodata momente placute si relaxante in intimitatea cladirii. In acest hotel, turistii pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet gratuit, mic dejun tipic italian, cafea si ceai in fiecare camera si asistenta din partea personalului care ofera informatii turistice. La receptie, exista harti ale orasului care se distribuie gratuit oaspetilor. Pentru cei care sosesc cu masina, este posibila parcarea privata la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervarea) si costa aproximativ 35 EUR pe zi.
Situat in cel mai sigur cartier din inima Romei, hotelul Sonya este alegerea ideala atunci cand doriti sa vizitati Orasul Etern. Se afla in apropiere de Gara Termini, in fata cladirii impunatoare Opera Theater si la doar cativa pasi de cele mai importante puncte de interes cultural si artistic: Piazza di Spagna, Piazza Venezia, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Colosseum, Forumul Roman, Capitoliul Hill si Basilica Santa Maria Maggiore.

Chiar daca hotelul se afla atat de aproape de multe atractii, oaspetii care dispun de timp si energie pot inchiria biciclete pentru a face un tur mai mare al zonei, iar pentru a vizita zonele periferice se pot inchiria masini. Un alt avantaj al hotelului este amplasarea langa liniile de metrou A si B si langa statiile de autobuz. Pentru a ajunge la Vatican este nevoie sa mergeti cu un mijloc de transport in comun pret de 10 minute.

Calatoria cu masina spre aeroportul Ciampino este de aproximativ 35 minute, iar cu mijloacele de transport in comun, timpul se va dubla.
Check-in: 14:00-00:00

Check-out: Pana la ora 11:00

Numar camere:
23

Accesul cu animale: Este permis gratuit, la cerere

Paturi suplimentare: Nu sunt disponibile
Se incarca...
Alege limba: