X

Ce ne place

  • Gradina hotelului, loc ideal de relaxare, unde turistii se pot plimba intr-un cadru natural
  • Terasa de pe acoperis, unde te poti bucura de nopti incantatoare
  • Camerele frumos decorate si confortabile, ce ofera conditiile necesare unei cazari placute

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul a fost premiat in anul 2014 cu un certificat de excelenta de catre Trip Advisor
  • Locatia hotelului iti permite sa ajungi repede la principalele obiective turistice
  • Dupa o zi antrenanta prin Roma, te poti relaxa inotand in piscina interioara a hotelului

Detalii Hotel Rose Garden Palace

  • Aer conditionat
  • Bar
  • Lift
Hotelul ce pastreaza eleganta locului de odinioara se afla in apropierea Ambasadei Americane si a gradinii publice Villa Borghese, la doar 10 minute de statia de metrou Metaxourgeio. Restaurantul acestuia serveste preparate traditionale à la carte, pastele si pizza fiind nelipsite din meniul care poate fi savurat atat pe terasa, cand vremea permite acest lucru, cat si in sala restaurantului. Piscina interioara de 6 metri, deschisa pe tot timpul anului, aminteste de baile romane. Relaxarea poate fi prelungita cu masaje terapeutice, iar pentru cei pasionati de miscare sala de fitness a hotelului este locul ideal. Internetul wireless este oferit gratuit pe suprafata hotelului. Pentru cei care doresc sa foloseasca masina, trebuie stiut ca in cazul autoturismelor personale taxa de parcare pe zi este de aproximativ 40 de Euro, iar cei care doresc sa inchirieze unul o pot face de la receptia hotelului, contra cost.
Rose Garden Palace este situat intr-o cladire istorica frumos restaurata, chiar langa Via Veneto, artera celebra pentru magazinele si restaurantele populare printre turisti.

La o plimbare de 5 minute de Rose Garden Palace puteti vizita gradinile publice de la Villa Borghese. Treptele Spaniole, magazinele elegante de pe Via Condotti, Fontana di Trevi si Fantana Tritone, biserici baroce si capodoperele Galeriei Borghese sunt toate la scurta distanta de hotel.

Statia de metrou Metaxourgeio este la o plimbare de 10 minute, facilitandu-va accesul rapid si usor catre alte obiective turistice ale Orasului Etern.

Aeroportul International Leonardo Da Vinci (Fiumicino) este la 32 km distanta de hotel, iar Aeroportul Ciampino la 16 km.
Numar camere: 65

Check-in:
Orele 14:00 - 00:00
Check-out: Pana la ora 12:00

Animale de companie:
Sunt acceptate, la cerere. Gratuit.
Se incarca...
Alege limba: