X

Ce ne place

  • Profesionalismul personalului si atentia pe care o acorda detaliilor
  • Amplasarea hotelului in imediata vecinatate a unei statii de metrou care face legatura cu principalele obiective turistice
  • Privelistea panoramica fermecatoare a Orasului Etern, vizibila din sala destinata servirii micului dejun

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este gratuit in spatiile publice si private ale hotelului
  • Turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare privata, disponibila in urma achitarii unei taxe de aproximativ 25 EURO/zi
  • Unele incaperi ale proprietatii dispun de balcon cu vedere spre oras

Detalii Hotel Rimini

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Receptie deschisa 24 de ore pe zi
Hotelul elegant, amplasat central, isi intampina oaspetii in camere decorate intr-o maniera clasica. Camerele sunt prevazute cu aer conditionat centralizat, TV cu programe prin satelit, minibar, telefon direct si baie cu dus sau cada, unele dintre ele avand si balcon privat cu vedere catre fermecatorul Oras etern. Desi nu dispune de un restaurant propriu, hotelul serveste zilnic un mic dejun bogat intr-o sala de mese frumos amenajata care ofera o priveliste panoramica asupra imprejurimilor. De asemenea, hotelul detine un bar unde clientii pot gasi pe tot parcursul zilei cafele si bauturi racoritoare, iar serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intreaga cladire. Printre facilitatile puse la dispozitie de hotel, se numara un serviciu de transport la/de la aeroport (contra cost), room-service, receptia deschisa non-stop, camera de bagaje, biroul de turism, posibilitatea de a comanda micul dejun in camera si de a utiliza o parcare privata aflata in apropiere.
Hotelul Rimini este amplasat central, pe bulevardul Via Maghera din Roma, la doar 100 de metri de Gara Termini. Statia de metrou Termini, situata in imediata vecinatate a hotelului, ofera legaturi catre Treptele Spaniole, Muzeele Vaticanului si Colosseum.

Muzeul National din Roma este situat la doar 500 de metri de proprietate, iar la aproximativ 2 kilometri se afla dealul Palatin, care ofera o priveliste panoramica a Forumului Roman, a Colosseum-ului si a Circului lui Maximus.

Aeroportul Leonardo da Vinci este situat la o distanta de aproximativ 30 de kilometri, distanta ce poate fi parcursa cu masina sau cu trenul Leonardo Express.
Check-in: Incepand cu ora 16:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Numar camere: 37

Accesul cu animale: Este permis accesul cu animale de companie mici in urma achitarii unei taxe

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera: 2
Se incarca...
Alege limba: