X

Ce ne place

  • Amplasarea centrala a hotelului, care faciliteaza accesul catre principalele atractii turistice
  • Profesionalismul personalului si promptitudinea de care acesta da dovada
  • Micul dejun bogat servit zilnic de personalul instruit al hotelului

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este gratuit, in spatiile publice si private ale hotelului
  • Hotelul este detinator al unui Certificat de Excelenta, acordat de Tripadvisor
  • Oaspetii hotelului pot beneficia de serviciul de check-in/check-out express

Detalii Hotel Apogia Lloyd

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Receptie deschisa 24 de ore pe zi
Hotelul, amplasat central, a fost renovat recent si dispune de camere elegante, decorate cu mult bun gust. Camerele dispun de aer conditionat centralizat, TV prin satelit, telefon, minibar, baie prevazuta cu uscator de par si acces la serviciul de Internet Wireless, disponibil in intreaga proprietate. Hotelul nu dispune de un restaurant propriu, insa serveste zilnic un mic dejun bogat intr-o sala de mese frumos amenajata si le ofera turistilor posibilitatea de a petrece momente relaxante in barul existent. La cerere, oaspetii hotelului pot beneficia de servirea micului dejun in intimitatea camerei, iar cei care doresc au la dispozitie o terasa in aer liber, ideala pentru a lua masa in zilele calduroase. Principalele facilitati puse la dispozitie de hotel sunt: receptia deschisa non-stop, posibilitatea de a utiliza camera pentru bagaje, salile de conferinta si petreceri, seiful situat la receptie, aerul conditionat centralizat, facilitatile destinate persoanelor cu mobilitate redusa si liftul proprietatii.
Hotelul Apogia Lloyd este situat in centrul istoric al Orasului Etern, langa Piata Porta Pia. La doar 100 de metri de proprietate se afla Muzeul de Arta Contemporana, o galerie ce gazduieste opere ale peste 350 de artisti contemporani consacrati.

Dealul Palatin, de unde poate fi admirata privelistea panoramica a Colosseum-ului, a Forumului Roman si a Circului lui Maximus, este amplasat la o distanta de aproximativ 3 kilometri, iar Ostia Antica, situl arheologic care gazduieste teatrul antic si templul rotund, se afla la o distanta de aproximativ 24 de kilometri. La doar 100 de metri de proprietate se afla Muzeul de Arta Contemporana, o galerie ce gazduieste opere ale peste 350 de artisti contemporani consacrati.

Dealul Palatin, de unde poate fi admirata privelistea panoramica a Colosseum-ului, a Forumului Roman si a Circului lui Maximus, este amplasat la o distanta de aproximativ 3 kilometri, iar Ostia Antica, situl arheologic care gazduieste teatrul antic si templul rotund, se afla la o distanta de aproximativ 24 de kilometri.

Hotelul este amplasat in apropierea retelei de transport public, iar distanta ce trebuie parcursa pana la Aeroportul Leonardo da Vinci nu depaseste 30 de kilometri
Check-in: In intervalul orar 14:00-00:00

Check-out: Pana in ora 12:00


Numar camere: 52

Accesul cu animale: Este permis

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera: 1
Se incarca...
Alege limba: