X

Ce ne place

  • Ambianta linistita a hotelului care creeaza un cadru discret si odihnitor
  • Terasa hotelului care ofera oaspetilor posibilitatea de a admira privelistea orasului
  • Chicineta apartamentelor care ofera masina de spalat vase, cuptor cu microunde, ustensile de gatit, prajitor de paine, plita, frigider si fierbator electric

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil gratuit in camerele hotelului
  • Hotelul a castigat in anul 2013 certificatul de excelenta oferit de Tripadviser
  • Oaspetii hotelului pot beneficia, la cerere, de servicii de babysitting

Detalii Aparthotel Citadines République Paris

  • Parcare privata
  • Seif
  • Babysitting/servicii pentru copii
Hotelul este situat in arondismentul 11 al orasului, in apropiere de statia de metrou Parmentier. Turistii pot petrece clipe relaxante la terasa exterioara. In pretul camerelor este inclus serviciul saptamanal de menaj, iar cei care doresc astfel de servicii suplimentare sunt nevoiti sa plateasca o anumita taxa. Receptia este deschisa non-stop. Din incinta hotelului se pot inchiria masini. Hotelul pune la dispozitia clientilor si parcare contra cost. Accesul la internet este disponibil gratuit. La unitatea de cazare se pot livra, la cerere, alimente, pentru cei care doresc sa isi prepare pranzul sau cina la chicinetele disponibile in apartamente.
Situat la jumatatea distantei dintre Place de la Republique si P?re Lachaise, hotelul ofera vizitatorilor sansa de a se bucura de excursii cu barca de-a lungul Canalului Saint-Martin si de plimbarile de-a lungul strazilor inguste, pitoresti din Marais. Seara poti sa vezi un spectacol la Cirque d'Hiver (Winter Circus) sau la sala de concerte Bataclan, ambele aflate in apropiere. Cimitirul P?ee Lachaise, unde sunt mormintele lui Jim Morrison, Oscar Wilde, Colette, Proust si Chopin, se afla la 10 minute de mers pe jos. Muzeul Arts et Metiers, precum si alte atractii de top ale Parisului pot fi usor accesate folosind mijloacele de transport in comun. La o scurta distanta de mers pe jos, se poate ajunge si la liniile de metrou 3, 5 si 9. Aeroportul Paris Beauvais Tille se afla la 89 km, iar Aeroportul International Charles de Gaulle la 29 km.
Check-in: Incepand cu ora 14:00

Check-out: Pana la ora 12:00

Numar camere:
 76

Copii si paturi suplimentare: 
Nu sunt disponibile patuturi, neexistand spatiu pentru acestea in camera

Animale de companie:
Sunt acceptate. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: