X

Ce ne place

  • Camerele confortabile si linistite ale hotelului care ofera vedere spre curtea interioara a hotelului
  • Serviciul de inchiriere biciclete, ideal pentru turistii care doresc sa imbine miscarea cu descoperirea atractiilor orasului
  • Personalul hotelului util si foarte prietenos, intotdeauna dispus sa ajute

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul pune la dispozitia familiilor meniuri gratuite pentru copiii cu varsta mai mica de 11 ani
  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil in camere, la un cost de aproximativ 24 de euro pe zi
  • Turistii se pot relaxa la cursurile de echitatie, tenis si inot

Detalii Hotel Hilton City

  • Internet WiFi gratuit in zonele publice
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Hotelul este situat foarte aproape de gara Rosenheimer Platz S-Bahn, fiind locatia ideala pentru turistii care isi doresc sa exploreze frumusetile orasului Munchen, dar si pentru cei care sunt cazati in interes de serviciu, acestia avand la dispozitie conexiune la internet de inalta viteza, precum si sali de confetrinta. Interiorul hotelului este amenajat intr-un stil modern, elegant, avand camere spatioase, cu ferestre mari, unele dintre ele avand vedere spre curtea interioara, oferind o ambianta placuta, plina de liniste. Clientii pot petrece momente minunate practicand sport in sala special amenajata si utilata complet, dotata si cu echipamente cardio de ultima generatie, accesul fiind gratuit.
Hotelul Hilton City se afla localizat adiacent de statia Rosenheimer Platz S-Bahn si la mai putin de 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.
Hotelul are conexiuni bune la transportul public, avand legaturi directe spre gara centrala si aeroportul din Munchen.

Situat in cartierul Haidhausen, hotelul se afla la cativa pasi de centrul comercial de la Marienplatz. Hotelul este unul pentru nefumatori.

Turistii pot vizita Muzeul National al Bavariei, situat la 1,5 kilometri de hotel, Muzeul BMW, aflat la 5,9 kilometri, Gradinile Engleze, localizate la 3,6 kilometri, dar si Castelul Nymphenburg. Acesta se afla la 6 kilometri distanta de cladirea ce gazduieste hotelul.
Numar de camere: 480

Check-in: incepand cu ora 14.00

Check-out: pana la ora 11.00

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: