X

Ce ne place

  • Zonele de relaxare precum baia turceasca, sauna si camera de masaj unde oaspetii au parte de rasfat
  • Lounge Bar-ul care ofera bauturi si gustari usoare
  • Camerele spatioase si decorate elegant in culori pastelate care indeamna la odihna si relaxare

Ce ar trebui sa stim

  • Politica hotelului permite contra cost accesul animalelor de companie
  • Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private, dar exista zone special amenajate pentru fumatori
  • Internetul wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit

Detalii Hotel Novotel Moscow City

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Restaurant (bufet)
Hotelul situat convenabil in centrul de afaceri al Moscovei ofera un centru SPA, sala de sport si alte facilitati moderne, precum baie de aburi turceasca, sauna si camera de masaj. Camerele spatioase au aer conditionat si decor elegant, in culori pastelate, iar restaurantul MC Traders serveste mancaruri din bucataria rusa si internationala. Oaspetii care doresc sa se relaxeze o pot face in Lounge Bar-ul MC Traders care ofera o gama de bauturi si gustari usoare. Parcarea este posibila la unitatea de cazare si este contra cost, iar internetul wireless este oferit gratuit in intregul hotel.
Situat in inima districtului de afaceri Moscova-City, hotelul Novotel de 4 stele ofera o gama larga de optiuni de petrecere a timpului liber. Centrul istoric al Moscovei se afla la doar 15 minute de mers cu metroul de hotel, iar cea mai apropiata statie de metrou, Delovoy Tsentr, este la doar 1 minut de mers pe jos de Novotel City.

Gara Belorusski se afla la 4,5 km, iar Aeroportul International Sheremetievo este la 35 de minute de mers cu trenul expres de la gara. La 5 minute de mers pe jos se afla ExpoCenter, iar Presnensky este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de monumente, teatru si cultura.

Centrul orasului se afla la aproximativ 5 km distanta de unitatea de cazare. Centrul comercial Afimall se afla in aceeasi cladire, iar punctul de observatie din Moscova este in apropiere. Kremlinul si Piata Rosie se afla la 5 km.
Check-in:Incepand cu ora15:00

Check-out: Pana la ora 12:00

Numarcamere:
360

Accesul cu animale: Este permis contra cost

Paturisuplimentare: Disponibile doar pentru copii
Se incarca...
Alege limba: