X

City Break Moscow

City Break Moscow - Tot ce trebuie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Kremlin

Kremlinul, simbolul oficialitatilor, ofera o atmosfera istorica si sobra. Inconjurat de ziduri puternice, Kremlin transmite clar maretia si puterea regimului impunator. Desi nu are o suprafata mai mare de 1 km patrat, complexul fortificat a servit ca scaun al marilor duci si resedinta a tarilor, iar astazi este cel mai mare complex fortificat gasit in istorie.

Piata Rosie din Moscova

Reprezinta inima si sufletul intregului oras, inca din vreme de secole. Aici se regasesc cele mai importante obiective turistice, fiind cea mai valoroasa marturie a trecutului tumultos. Cele mai de seama simboluri pe care turistii le pot vizita in Piata Rosie sunt Catedrala Sfantul Bastil – cea mai faimoasa cladire din Moscova, cu o arhitectura unica, ce delecteaza privitorii; Catedrala Kazan, prima constructie post-comunista din oras si zidurile Kremlinului, alaturi de mausoleul Lenin. Tot aici, turistii pot vizita unul dintre cele mai mari si prestigioase centre comerciale din lume si Lebnoe Mesto, o cladire medievala ce sta marturie istoriei insangerate.

Parcurile din Moscova

Detinand peste 100 de parcuri si gradini in interiorul orasului, Moscova este considerata una dintre cele mai verzi capitale ale lumii. Pe langa numarul bogat al acestora, capitala surprinde si prin diversitatea si varietatea parcurilor. Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Moscova dateaza din secolul al 19-lea si ofera vizitatorilor expozitii de sculpturi, piste de patinaj, facilitati pentru copii si o oaza de natura, unde acestia pot explora o gama variata de plante rare exotice, expuse in Gradina Botanica.

City Break Moscova - Transfer aeroport 

Aeroportul International Sheremetyevo din Moscova este situat la aproximativ 29 km distanta fata de centrul orasului.

Acesta este cel mai important aeroport al Moscovei. Pe langa acesta, exista alte doua aeroporturi: Domodedovo aflat la 42 km fata de centrul orasului si Vnukovo, situat la o distanta de 28 de km fata de acesta.

City Break Moscova - Transfer Aeroportul International Sheremetyevo - centrul orasului Moscova

Pentru a calatori de la Aeroportul Sheremetyevo catre centrul orasului, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Transport public (Autobuz + Metrou): Daca optezi pentru mijloacele de transport in comun, variantele disponibile pentru a realiza trasferul de la aeroport catre centrul orasului Moscova sunt: Linia de autobuz 851, urmata de o calatorie cu Liniile 2 si 5 de metrou. Pretul unei astfel de calatorii este de aproximativ 2 euro, iar durata totala este de aproximativ 1 ora si 16 minute.

Taxi: Daca vrei sa iei un taxi de la aeroport, trebuie sa stii ca pretul calatoriei variaza intre 15 si 17 euro pe sens. Pasagerii pot comanda si rezerva un taxi din aeroport.

Tren: Aeroexpresul realizeaza legatura dintre aeroport si principalele linii de metrou ce interconecteaza intregul oras. Durata aproximativa a unei calatorii este de 35-45 de minute.

Se incarca...
Alege limba: