X

Ce ne place

  • Micul dejun variat servit zilnic de personalul instruit al hotelului
  • Atmosfera intima si linistita care domina intreg interiorul hotelului
  • Profesionalismul personalului si atentia sporita pe care o acorda nevoilor clientilor

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil gratuit in intregul hotel
  • Oaspetii hotelului pot beneficia de serviciul de check-in/check-out express
  • Turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare publica pazita, disponibila contra cost

Detalii Hotel Travelodge City Road

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Restaurant
Hotelul dispune de o amplasare centrala si isi intampina oaspetii in camere elegante, decorate intr-o maniera moderna, in tonuri calde. Incaperile hotelului ofera aer conditionat centralizat, TV prin satelit si acces la serviciul de internet wireless, disponibil in intreaga proprietate. Zilnic, personalul hotelului serveste un mic dejun bogat, intr-o sala de mese frumos amenajata, iar barul hotelului pune la dispozitia turistilor o varietate de vinuri de calitate superioara. In incinta hotelului fumatul este strict interzis, atat in spatiile publice, cat si in cele private. Printre facilitatile puse la dispozitie de hotel se numara receptia deschisa non-stop, camera pentru depozitarea bagajelor si aerul conditionat disponibil nu doar in camere, ci si in zonele publice ale hotelului. Turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare publica pazita non-stop, disponibila in urma achitarii unei taxe de aproximativ 20 LIRE/24 ore, iar cei care doresc sa plece in vacanta, insositi de animalul de companie, se pot caza in hotel in urma achitarii unei taxe suplimentare.
Hotelul Travelodge City Road este amplasat intr-o zona animata, in inima orasului Londra, la aproximativ 800 de metri de Centrul Babican. La doar 400 de metri de proprietatea hotelului se gaseste strada Roundabout, iar distanta ce trebuie parcursa pana la Turnul Broadgate nu depaseste 800 de metri.

La doar 1,6 kilometri de proprietate, turistii pot vizita Catedrala St. Paul, iar Podul Londrei este situat la aproximativ 3 kilometri distanta. Muzeul Madame Toussaud si gradina zoologica a orasului sunt situate la maximum 7 kilometri distanta, iar Parcul Olimpic al Reginei Elisabeta se gaseste la o distanta de aproximativ 7,5 kilometri.

Aeroportul Heathrow din Londra este amplasat la o distanta de aproximativ 32 de kilometri fata de proprietatea hotelului.
Check-in: Incepand cu ora 15:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Numar camere: 34

Accesul cu animale: Este permis in urma achitarii unei taxe

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera:1
Se incarca...
Alege limba: