X

Ce ne place

  • Intreaga cladire care este o oda a gratiei si elegantei, ce vorbeste de vremuri demult apuse
  • Terasa hotelului, un sanctuar sofisticat si elegant in mijlocul agitatiei londoneze, unde poti savura traditionalul ceai de la ora 5
  • Serviciile de calitate oferite de stuff-ul hotelului

Ce ar trebui sa stim

  • Singurul hotel din lume care, in anul 2002, a primit premiul onorific Royal Warrent, inmanat de Printesa de Wales, pentru serviciile ireprosabile de catering
  • Renumit pentru detaliile luxoase, cazinoul hotelului se numara printre cele mai celebre unitati din lume
  • Toti oaspetii complexului hotelier sunt tratati regeste si au acees la Club Ritz, dechis 24 de ore

Detalii Hotel The Ritz

  • Internet wireless
  • Restaurant
  • Bar
Hotelul construit in 1906, aflat in apropiere de Green Park si de Royal Academy of Arts, se distinge prin decorul neoclasic, cu mobilier si arhitectura interioara opulente ce se imbina cu noul prin tehnologia moderna. Galeria de magazine a hotelului gazduieste atat magazine de bijuterii, cat si pentru suveniruri deosebite. Cazinoul are multe servicii, iar experienta luxoasa este completata de angajatii special pregatiti. Specialistii bucatari, Chef John Williams si Chef Williams servesc preparate pe care le-au descoperit in calatoriile sale culinare in Franta, dar preiau si elemente specific britanice. Restaurantul are o sala de mese impresionanta, cu fresce pe tavan, candelabre, ferestre din podea pana in tavan si statui neoclasice. Spectacolele live de vineri si sambata imbie la dans toti turistii, fiind gazduite de muzicianul Peter O’Donnell.
Hotelul The Ritz beneficiaza de o locatie centrala in Londra, langa atractiile majore ale orasului cum ar fi galerii, teatre, cele mai bune magazine si restaurante. Cele mai apropiate statii de metrou sunt Green Park si Piccadilly Circus, la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Ambele statii ofera legaturi excelente in intreaga retea. Hotelul Ritz este bine conectat prin legaturi rutiere si feroviare de acces rapid si usor la aeroporturile Heathrow si Gatwick.

Hotelul este aproape de Palatul Buckingham si Park St James. Alte atractii turistice care pot fi accesate usor sunt: Casa Opera Royal, Casa Somerset, Muzeul Victoria & Albert, London Eye, Muzeul Tate Modern.

Numar de camere: 133


Check-in: Incepand cu ora 14.00
Check-out: Pana in ora 12.00


Animale de companie:
Nu sunt acceptate

Se incarca...
Alege limba: