X

Ce ne place

  • Locatia, aproape de principalele obiective turistice ale Londrei
  • Ospitalitatea cu care sunt tratati clientii ce trec pragul hotelului
  • Serviciile de calitate oferite la un pret decent de unitatea de cazare

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de internet Wi-fi este disponibil contra cost in spatiile publice ale hotelului
  • Restaurantul hotelului serveste un mic dejun tip bufet
  • Biroul de Concierge se ocupa de rezervarea biletelor la diferite reprezentatii teatrale sau muzicaluri ce au loc in West End

Detalii Hotel Queens Park

  • Lift
  • Room service
  • Seif
Cladirea cu arhitectura victoriana si cu un decor interior simplu este pozitionata in apropierea Hyde Park, Kensington Gardens si statiile de metrou Queensway si Bayswater. Restaurantul proaspat renovat este localizat la parter, oferind o priveliste minunata prin ferestrele mari in stil victorian, iar meniul cuprinde preparate internationale. Internetul poate fi accesat din zonele publice, iar acest serviciu costa aproximativ 3 Lire pe zi.
Hotelul Queens Park se afla intr-o zona linistita din Londra, la doar cativa metri de statiile de metrou Queensway si Bayswater. Situat in Bayswater, imediat langa Bayswater Road, Queens Park Hotel are o pozitie buna, de aici putandu-se ajunge usor la unele dintre cele mai populare puncte de atractie din Londra, precum Palatul Kensington sau Parcul Hyde.

Daca esti in cautarea vestitei elegante londoneze, o poti gasi la cateva minute de mers pe jos, in Queensway, unde magazinele te asteapta deschise pana seara tarziu, iar restaurantele sunt variate si cosmopolite.

Impatimitii de shopping nu vor fi dezamagiti in centrul comercial Whiteley's sau pe Oxford Street, ambele usor accesibile pe jos sau cu mijloacele de transport in comun. Statia de metrou londoneza Queensway se afla la doar 350 de metri distanta si ofera acces direct catre Oxford Circus, Chancery Lane si St. Paul.

Hotelul este la putin peste 800 de metri de Gara Paddington, de unde pleaca trenul Heathrow Express ce ofera acces facil catre aeroport.
Check-in: Incepand cu ora 14.00
Check-out: Pana la ora 12.00
 
Numar camere: 100

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru copiii cu varsta pana la 2 ani, daca se folosesc patuturi.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Capacitatea maxima pentru patuturi suplimentare intr-o camera: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. 

Animale de companie: Nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: