X

Ce ne place

  • Staff-ul profesionist si prietenos, aplecat spre nevoile oaspetilor
  • Centrul de fitness gratuit pentru clientii hotelului
  • Camerele spatioase, confortabile si decorate cu bun gust

Ce ar trebui sa stim

  • Iubitorii de animale sunt acceptati la hotel cu animalul de companie
  • Camerele hotelului dispun de conexiune gratuita la intermetul Wi-Fi
  • Staff-ul hotelului permite depozitarea gratuita a bagajelor la receptie dupa check out

Detalii Hotel Park Plaza Riverbank

  • Internet wireless
  • Restaurant
  • Bar
Pozitionat pe malul Tamisei, vis-a-vis de Galeria de Arta Tate Britain, la 500 metri distanta de metrou, hotelul modern mobilat uluieste cu privelistea incredibila asupra Londrei, in special Big Ben sau London Eye. Prizele se conformeaza atat stilului american, cat si celui european. Unul din restaurantele hotelului a primit in anul 2011 distinctia pentru cea mai buna echipa de bucatari, acestia imbinand aromele estice cu cele specifice vestului. Centrul de fitness ofera posibilitatea continuarii exercitiilor zilnice chiar si in timpul concediului. Serviciul de schimb valutar vine in sprijinul turistilor, acesta fiind chiar in incinta hotelului. Internetul wireless este disponibil in incinta hotelului, fara costuri suplimentare. Magazinul de suveniruri da oportunitatea turistilor sa se bucure de cumparaturi chiar in hotel. Serviciul de vanzare bilete inseamna pentru turisti un avantaj pentru ca nu trebuie sa mai astepte la cozile lungi pentru a achizitiona un bilet pentru a vizita muzee.
Hotelul Park Plaza Riverbank este situat pe malul sudic al raului Tamisa, vis-a-vis de galeria de arta Tate Britain, cu vedere spre unele dintre cele mai impresionante puncte de reper ale Londrei: sediul Parlamentului, Big Ben si London Eye.

Alte atractii din apropiere includ Westminster Abbey, Imperial War Museum, Oval Cricket Ground, Palatul Buckingham si London Aquarium. Hotelul Plaza On The River este aproape de Westminster, gara Waterloo aflandu-se la aproximativ 1,6 km. Cu o amplasare foarte buna si cu acces usor la mijloacele de transport, Hotelul Plaza On The River este ideal pentru turistii interesati de vizitarea obiectivelor turistice.

Hotelul este unul pentru nefumatori.
Numar de camere: 65

Check-in: Incepand cu ora 14.00

Check-out: Pana in ora 12.00

Animale de companie: Nu sunt acceptate
Se incarca...
Alege limba: