X

Ce ne place

  • Camerele spatioase, decorate modern si care ofera o atmosfera linistita
  • Terasa, o gura de aer proaspat in mijlocul Londrei, unde se se poate servi un pahar de sampanie sau un ceai
  • Locatia, complexul fiind situat la o distanta foarte mica de Sloan Square, Sloan Street, Harrods si Kings Road

Ce ar trebui sa stim

  • Toate camerele dispun de conexiune gratuita la internetul Wi-fi
  • Hotelul gazduieste o biblioteca impresionanta, decorata in stil neo-clasic, unde oaspetii se pot relaxa si rasfoi carti de colectie
  • Conducerea hotelului a incheiat parteneriate cu mai multi comercianti din zona si pune la dispozitia oaspetilor privilegii fantastice si reduceri pe timpul sederii la hotel

Detalii Hotel No 11 Cadogan Gardens

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
Hotelu este dotat cu un mobilier cu decoratiuni din marmura si lemn masiv si se afla in apropierea galeriei Saatchi si a statiei de metrou Sloane Square. Camera de ceai, unde turistii pot sa se relaxeze si sa savureze ceaiul de la ora 5, the Drawing Room, se remarca prin decorul inspirat de perioada lui Louis al II-lea. Cartile din biblioteca dateaza din 1845, avand o colectie de autori britanici clasici. Gradina este un loc ideal pentru relaxare in intimitate, pentru savurarea unui cocktail sau sampanie, indiferent de sezon. Numeroase magazine din zona hotelului ofera reduceri turistilor. Serviciul de vanzare bilete este foarte important pentru turistii care se grabesc si nu doresc sa astepte la muzee. Internetul wireless este disponibil pentru persoanele cazate la hotel.
Hotelul No.11 Cadogan Gardens, situat pe o strada linistita din Knightsbridge, este un refugiu pentru cei care doresc sa evite agitatia orasului. Membru al brandului de lux Small Luxury Hotels of the World, recunoscut pe plan international, No.11 Cadogan Gardens se remarca prin farmec si eleganta.

In spatele fatadei victoriene clasice, Hotelul No.11 Cadogan Gardens are un stil distinct, eclectic, cu finisaje de lux, dormitoare tip boutique si bai de marmura.

Hotelul No.11 Cadogan Gardens se afla la 5 minute de mers pe jos de Sloane Square si 10 minute de mers pe jos de Knightsbridge.
Numar de camere: 54

Check-in: Incepand cu ora 14.00

Check-out: Pana in ora 12.00

Animale de companie: nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: