X

Ce ne place

  • Locatia, hotelul fiind situat foarte aproape de tumultul si de atractiile cele mai importante ale capitalei britanice
  • Staff-ul hotelului, premiat pentru atentia cu care isi trateaza fiecare musafir in parte
  • Camerele luminoase, decorate elegant si confortabile

Ce ar trebui sa stim

  • Oaspetii se pot relaxa in lounge-ul spatios al hotelului si pot servi traditionalul ceai englezesc pe acorduri de pian
  • Serviciul de internet Wi-fi este disponibil si gratuit in incinta hotelului
  • Iubitorii de miscare isi pot incepe dimineata cu o portie de energie, la sala de fitness din incinta hotelului

Detalii Hotel Melia White House

  • Bar
  • Sala de fitness
  • Room service
Hotelul a fost construit in 1936, iar cladirea era menita sa fie un complex de apartamente de lux. Cu o arhitectura specifica anului 1930, intr-un stil eclectic, hotelul se afla in apropiere de Great Portland si Regent Park, dar si imprejmuit de numeroase statii de metrou. Restaurantul hotelului ofera o varietate culinara cu bufet international care incorporeaza arome proaspete cu influente internationale si este importanta precizarea ca restaurantul a primit premiul pentru cel mai pasionat personal. Sala de sport este deschisa permanent pentru cei care doresc sa faca sport si in racoarea noptii. Divertismentul de seara completeaza experienta frumoasa a unui concediu placut. Internetul este disponibil pe intreaga suprafata a hotelului si este gratuit. Pentru turistii care doresc sa inchirieze autoturisme, acest lucru se poate face contra cost de la receptia hotelului. Tot aici se pot achizitiona si bilete pentru intrarea la muzee. Schimbul valutar este de receptie.
Hotelul este situat langa Regent's Park si la 1,6 km de cartierul Camden Town. Hotelul este bine deservit de 3 statii de metrou: Warren Street, Great Portland Street si Regent Park, toate la o distanta de 5 minute de mers pe jos.

Principalele gari, cum ar fi Kings Cross St Pancras si Euston Station, se gasesc in imediata apropiere, facand legatura cu Europa si cu toate orasele importante din Marea Britanie.

La garile Paddington si Victoria se poate ajunge usor cu taxiul sau prin intermediul transportului public. Principalele aeroporturi din Londra, cum ar fi Heathrow si Gatwick, sunt la 45 de minute cu transportul public.
Check-in: Incepand cu ora 15.00
Check-out: Pana la ora 12.00
 
Numar camere: 581

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru copiii cu varsta de pana la 4 ani, cand se folosesc paturile existente.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera: 0.
Nu sunt disponibile patuturisuplimentare.

Animale de companie: Nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: