X

Ce ne place

  • Serviciile prietenoase si personalizate oferite de staff-ul ospitalier
  • Camerele cu tavane inalte si ferestre mari, decorate cu bun gust
  • Locatia centrala in care este amplasat hotelul, dar linistita in acelasi timp

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul este destinat exclusiv oaspetilor care au depasit varsta de 13 ani
  • Apelurile telefonice efectuate pe telefonul fix, in interiorul Londrei, sunt gratuite
  • Tehnologia de ultima ora si paturile Hasten, cunoscute drept cele mai confortabile paturi din lume, sunt incluse in fiecare camera

Detalii Hotel Eccleston Square

  • Internet wireless
  • Aer conditionat
  • Bar
Mobilierul modern si luxos ofera complexului titlul de cel mai High Tech hotel al Londrei, cu o gradina care a castigat un premiu de excelenta, in centrul orasului, intre Belgrabia si Victoria. Fibra optica de mare viteza pentru internetul wireless oferit gratuit, biblioteca DVD-urilor Blu-ray cu filme 3D, camere echipate cu iPad 2, oglinzi in care sunt ascunse televizoare, aromoterapia din fiecare camera sunt doar cateva din inovatiile hotelului. Pentru cei pasionati de miscare, exista o sala de fitness in care se regasesc instructori personali, iar pentru cei care prefera sporturile exterioare, exista un teren de tenis sau posibilitatea de a inchiria biciclete. Parcarea autoturismelor personale este posibila contra cost la o locatie in apropiere. Serviciul de achizitionare al biletelor de intrare la muzeu este posibil de la receptia hotelului.
Hotelul Eccleston Square este situat intre districtul Belgravia si districtul Victoria, la doar 2 minute de platforma Gatwick Express, aproape de magazine de moda, galerii, restaurante elegante si baruri.

Hotelul se afla la aproximativ la 30 de minute de aeroporturile din Londra si este unul exclusiv pentru adulti.

Fiind situat in Belgravia, hotelul Eccleston Square este localizat ideal, oferind acees rapid la multe atractii turistice ale Londrei. Palatul Buckingham, Westminster Abbey, Palatul Parlamentului, Catedrala Westminster, Big Ben, raul Tamisa, London Eye si Parcul St James se afla in apropiere.
Numar de camere: 39

Check-in: Incepand cu ora 14.00

Check-out: Pana in ora 12.00

Animale de companie: Nu sunt acceptate
Se incarca...
Alege limba: