X

Ce ne place

  • Locatia excelenta care te invita sa iei la pas West End-ul Londrei
  • Staff-ul prietenos si curtenitor de care dispune complexul hotelier
  • Olio Bar, aflat in incinta hotelului, unde oaspetii se pot delecta cu o gustare si un cocktail

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul pune la dispozitia oaspetilor conexiune gratuita la internetul wireless
  • Fumatul este interzis in spatiile publice si private ale hotelului
  • Restaurantul Bel Canto Opera din incinta hotelului isi surprinde clientii cu un mix interesant intre bucate alese si muzica de calitate

Detalii Hotel Corus Hyde Park

  • Internet wireless
  • Restaurant
  • Bar
Hotelul cu o arhitectura inspirata din epoca victoriana ofera o priveliste incredibila catre Hyde Park. Barul are numeroase bauturi alcoolice si nonalcoolice pe care turistii le pot savura in zona de relaxare, unde geamurile inalte permit admirarea parcului. Sera gazduieste o braserie ce are o gama variata de produse proaspete inspirate de bucataria europeana. Centrul de fitness ofera oportunitatea de a face miscare chiar si in vacanta. Internetul este oferit gratuit de hotel. Serviciul de schimb valutar vine in ajutorul celor care nu au apucat sa schimbe banii. Vanzarea biletelor la receptie este un serviciu foarte bun pentru turistii care nu doresc sa astepte la cozi, la muzee. Masinile personale pot fi duse in parcarea privata din apropiere care costa aproximativ 26 de Lire pe zi, iar pentru cei care nu au calatorit cu masina personala, este posibila inchirierea unui autoturism din incinta hotelului.
Hotelul Corus Hyde Park este o cladire in stil georgian, veche de 200 ani, situata in centrul Londrei. Este unul dintre cele mai bune hoteluri in apropiere de Hyde Park si este unul pentru nefumatori. Corus Hyde Park este o locatie ideala pentru pauze de week-end la Londra, pentru intalniri de afaceri si evenimente. Hotelul este perfect localizat, in apropierea magazinelelor de pe Oxford Street, Knightsbridge si de luminile stralucitoare din West End. De asemenea, este situat la doar cateva minute distanta de gara Paddington, Heathrow Express si Lancaster Gate, statia de metrou pe linia centrala.

Check-in: Incepand cu ora 14.00

Check-out: Pana in ora 12.00


Numar de camere:
 389


Copii si paturi suplimentare: 

Copiii cu varsta pana la 3 ani nu platesc taxe suplimentare cand sunt folosite paturile existente  

Copiii cu varsta pana la 2 ani nu platesc taxe suplimentare pentru patuturi  

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 0

Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1

         

Animale de companie: Nu sunt acceptate.

Se incarca...
Alege limba: