X

Ce ne place

  • Amplasarea hotelului in imediata vecinatate a centrului orasului
  • Profesionalismul personalului si atitudinea amabila a acestuia
  • Atmosfera intima si linistita a hotelului, ideala pentru petrecerea unui sejur relaxant

Ce ar trebui sa stim

  • Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private ale hotelului
  • Serviciul de Internet Wireless este gratuit in intregul hotel
  • La cerere, oaspetii hotelului pot beneficia de servirea micului dejun in camera

Detalii Hotel Turim Restauradores

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Restaurant
Hotelul, amplasat central, pune la dispozitia turistilor camere moderne, decorate intr-o maniera eleganta. Incaperile proprietatii dispun de TV prin satelit, aer conditionat centralizat si o baie privata cu articole de toaleta gratuite. Proprietatea dispune de un bar frumos decorat, dar si de un restaurant si ofera oaspetilor posibilitatea de a servi micul dejun in intimitatea camerei. In spatiul public al hotelului se gaseste o zona de longue, prevazuta cu TV, unde turistii sunt invitati sa petreaca momente relaxante. Serviciul de internet wireless este gratuit in toate zonele hotelului, iar fumatul este strict interzis atat in spatiile publice, cat si in cele private. Printre facilitatile puse la dispozitie de hotel se numara un serviciu de inchirieri auto, un serviciu de transport la/de la aeroport (contra-cost), receptia deschisa non-stop, un birou de turism, o camera de bagaje, servicii de spalatorie si aerul conditionat disponibil nu doar in camere, ci si in spatiile publice. Proprietatea dispune de lift si pune la dispozitia turistilor un seif, aflat in zona receptiei.
Hotelul Turim Restauradores este amplasat central, in zona Santo Antonio, la doar cateva minute de mers pe jos de gara Rossio.

Raul Rio Tejo este amplasat la mai putin de 1 kilometru de proprietate, iar distanta ce trebuie parcursa pana la Oceanul Atlantic nu depaseste 20 de kilometri. Turistii cazati in hotel pot vizita Muntele Serra de Sintra, aflat la o distanta de aproximativ 20 de kilometri, dar si renumita Gradina Sao Pedro de Alcantara si Piata Restauradores, situate la doar 100 de metri de hotel.

Statia de metrou Restauradores se gaseste la aproximatix 150 de metri de proprietate, iar distanta ce trebuie parcursa pana la aeroportul Portela din Lisabona este de aproximativ 7 kilometri.
Check-in: Incepand cu ora 14:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Numar camere: 97

Accesul cu animale: Nu este permis

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera:1
Se incarca...
Alege limba: