X

Ce ne place

  • Locatia excelenta care faciliteaza plimbarile in aer liber
  • Mancarurile internationale ce sunt servite la restaurantul hotelului
  • Vinurile fine delicioase ce pot fi savurate de oaspeti

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul se afla la doar 200 de metri de statia de metrou Roma
  • Internetul prin serviciul Wi-Fi este disponibil gratuit in tot hotelul
  • Pentru cei interesati, micul dejun poate fi servit si in camera

Detalii Hotel Roma

  • Acces internet WiFi
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Hotelul Roma este o locatie potrivita pentru cei pasionati de cultura si muzee. Proprietatea ofera camere spatioase, dotate cu internet gratuit prin serviciul wireless, o zona de relaxare si balcon privat. Gurmanzii vor fi rasfatati la restaurantul hotelului ce serveste preparate internationale delicioase, precum si o varietate de vinuri fine. In plus, hotelul ofera un solar pentru cei doritori. In ceea ce priveste micul dejun, clientii pot sa il savureze si in camere, in zona special amenajata pentru relaxare si luat masa. In apropierea hotelului se gaseste o diversitate de baruri, restaurante, teatre si muzee unde oaspetii se pot relaxa.
Hotelul Roma este localizat in cartierul exclusivist Alvalade, la 2,8 km de centru si langa o diversitate de restaurante, teatre si baruri.

Printre principalele atractii turistice din zona se numara Muzeul Gulbenkian, aflat la 1,9 km distanta, Castelul Sao Jorge, aflat la 4,3 km, sau renumita Catedrala Lisabona, la 4,4 km. In plus, aceasta zona ofera si posibilitatea unor plimbari in aer liber in care oaspetii se pot delecta si admira minunata zona Rossio Square, aflata la 4 km.

Clientii pasionati de cumparaturi trebuie sa stie ca la o distanta de 2 km se gaseste centrul comercial Dolce Vita Monumental, iar cei care doresc sa se bucure de evenimente organizate in aer liber pot vizita Parcul Bela Vista, localizat la 2,7 km distanta de hotel.

Aeroportul International Da Portela se gaseste la 4 km, iar cea mai apropiata statie de metrou este la 200 m distanta.
Check-in: Incepand cu ora 15:00

Check-out: Pana la ora 12:00

Numar camere: 263

Acces animale: Animalele de companie nu sunt acceptate

Paturi suplimentare: Se ofera un pat suplimentar la cerere

Se incarca...
Alege limba: