X

Ce ne place

  • Profesionalismul personalului si atentia sporita pe care o acorda nevoilor clientilor
  • Amplasarea hotelului in imediata vecinatate a metroului si a centrului orasului
  • Atmosfera intima si linistita a hotelului, ideala pentru relaxare

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul este detinator al unui Certificat de Excelenta, acordat de Tripadvisor
  • Serviciul de Internet Wireless este gratuit in intregul hotel
  • Turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare publica, disponibila contra-cost

Detalii Hotel Luxe By Turim

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Receptie deschisa 24 de ore pe zi
Hotelul, amplasat in centrul istoric al orasului, pune la dispozitia turistilor camere moderne, decorate elegant, in tonuri de maro si bej. Incaperile proprietatii dispun de aer conditionat centralizat, TV si baie dotata cu articole de toaleta gratuite, iar unele dintre ele beneficiaza si de un balcon privat. Hotelul dispune de un bar care serveste, pe tot parcursul zilei, cafele si bauturi racoritoare, iar dimineata personalul hotelului serveste un mic dejun continental bogat, intr-o sala de mese frumos amenajata. Receptia hotelului, deschisa non-stop, sta la dispozitia turistilor cu informatii despre principalele atractii ale regiunii, iar personalul instruit pune la dispozitia oaspetilor servicii de inchirieri auto si servicii de transport la/de la aeroport. Serviciul de internet wireless este disponibil gratuit in intregul hotel, iar turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare publica, aflata in vecinatatea hotelului si disponibila in urma achitarii unei taxe. Hotelul dispune de lift si facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa si pune la dispozitia turistilor un seif, aflat in zona receptiei. Aerul conditionat este disponibil si in zonele publice ale hotelului, iar fumatul este strict interzis atat in spatiile publice, cat si in cele private.
Hotelul Luxe dispune de o amplasare privilegiata, in centrul istoric al orasului, oferind acces facil catre centrul orasului Lisabona.

La mai putin de 2 kilometri de proprietate turistii pot vizita Parcul Eduardo VII si bulevardul animat Avenida de Liberdade, unde se gasesc o varietate de cafenele, magazine si restaurante.

Statia de metrou Anjos, care face legatura cu restul orasului, se afla la o distanta de aproximativ 250 de metri, iar distanta catre aeroportul Portela din Lisabona nu poate depasi 6 kilometri.
Check-in: De la ora 14:00

Check-out: 04:30-12:00

Numar camere: 50

Accesul cu animale: Nu este permis

Paturi suplimentare: Nu sunt disponibile paturi suplimentare
Se incarca...
Alege limba: