X

Ce ne place

  • Camerele cu decor in stilul anilor 50 si 60, lenjeriile de pat cu modele geometrice, corpuri de iluminat moderne si arta contemporana din fiecare camera
  • Vederea panoramica exceptionala a pietei Marques de Pombal, vizibila din sala de mese
  • Gradina frumos amenajata pentru confortul oaspetilor

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil in intreg hotelul, iar accesul este gratuit pentru clienti
  • Langa hotel exista un restaurant cu design conceput in stil american, perfect pentru gustari delicioase si bauturi fine
  • Hotelul detine o sala de fitness, unde oaspetii sunt invitati sa se antreneze

Detalii Hotel Florida

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
Picturile impresionante de pe pereti definesc designul interior, inspirat de lumea cineasta, al hotelului aflat la 2 minute de mers de Piata Marques de Pombal si statia de metrou cu acelasi nume. Sala de fitness are echipamente moderne si potrivite tuturor categoriilor de activitati. Salonul de frumusete ofera sedinte de rasfat. Gradina si terasa sunt locurile potrivite pentru relaxare, indiferent de anotimp. Restaurantul ofera o gama variata de feluri inspirate din bucatariile internationale, iar barul are o varietate de bauturi internationale si locale. Internetul este gratuit pe intreaga suprafata a hotelului. Parcarea privata este disponibila contra cost in apropiere. In cazul in care turistii doresc sa inchirieze o masina, acest lucru poate fi facut de la receptie.
Hotelul Florida este localizat la doar 2 km de Catedrala Lisbon si la 1 km de zona comerciala Amoreiras.

Hotelul este situat in centrul orasului Lisabona, la 2 minute de mers pe jos de piata si statia de metrou Marques de Pombal. Hotelul are un decor unicat si o tematica retro de cinema in toate camerele si zonele comune. Parcul Eduardo VII se afla la 5 minute de mers pe jos. Cartierul Bairro Alto este principala zona cu baruri din Lisabona, aflata la doar 7 minute de mers cu masina.

Zonele istorice Chiado si Rossio se gasesc la 5 minute de mers cu masina. Hotelul este amplasat la aproximativ 8 km de aeroportul Portela si la 0,9 km de statia de metrou Picoas.
Numar de camere: 72

Check-in: incepand cu ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00

Animale de companie:
nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: