X

Ce ne place

  • Terasa frumos amenajata si gradina superba ce-ti confera un ambient placut si relaxant
  • Spatiosul bar lounge cu terasa, situat la etajul 24, oferind o frumoasa vedere la oras
  • Locatia situata aproape de obiectivele turistice ale orasului portughez

Ce ar trebui sa stim

  • Pentru serviciile impecabile oferite si pentru nonconformismul de care a dat dovada, hotelul a castigat Certificatul de Excelenta
  • Wifi-ul este pus la dispozitia turistilor in intregul hotel si este gratuit
  • Oaspetii se pot relaxa la SPA-ul luxos pe care il detine hotelul

Detalii Hotel Corinthia

  • Internet wireless
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Hotelul modern este pozitionat in apropierea statiei de metrou Zoo din Lisabona, la 15 minute de centrul istoric, Chiado si Rossio. Restaurantul hotelului are numeroase preparate autohtone in meniu. Barul ofera numeroase variante de bauturi alcoolice si cockteiluri. Hotelul este cunoscut pentru zona de SPA unde turistii se bucura de tratamente de infrumusetare, cazi cu hidromasaj, tratamente faciale si mezoterapie. Pentru activitati ceva mai solicitante exista numeroase piscine si o sala de fitness. Lounge-ul se afla la un etaj superior, oferind o priveliste panoramica, iar terasele si gradina ofera o oaza de liniste si relaxare. Turistii pot inchiria contra cost masini din incinta hotelului. Parcarea privata este disponibila la hotel pentru aproximativ 18 Euro pe zi. Internetul wireless este disponibil gratuit. Magazinele sunt prezente in incinta hotelului pentru a face mai accesibila achizitionarea de produse de catre turisti.
Hotelul Corinthia Lisboa este localizat la doar 4,4 km de Catedrala Lisbon si la 1,8 km de zona comerciala Amoreiras. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de Gradina Zoologica din Lisabona si la 150 de metri de gara si de metrou si ofera vedere la apeduct si Parcul Natural Monsanto. Amoreiras, zona comerciala principala din Lisabona, si Muzeul Calouste Gulbenkian se afla la 10 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul este amplasat la aproximativ 4,3 km de aeroportul Portela si la 2 km de statia de metrou Picoas.
Numar de camere: 518

Check-in: incepand cu ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: