X

Detalii Hotel Das Alpenhaus Kaprun

  • Bar
  • Centru Spa & wellness
  • Teren de joaca pentru copii
Hotelul este in centrul orasului Kaprun, principalul oras din Pinzgau, Salzburg, aflat la o altitudine de 786 m deasupra nivelului marii.
   
Das Alpenhaus Kaprun este aproape de ghetarul Kitzsteinhorn, de lacul Zell si de peisajele impresionante ale Parcului National Hohe Tauern.
   
Situat la poalele Masivului Kitzsteinhorn, hotelul ofera cazare in camere confortabile, renovate in 2013, 4 restaurante cu bucatarie austriaca si internationala, precum si un centru spa modern pe o suprafata de 1000 mp, care se intinde pe 2 nivele. Camerele sunt moderne si dotate cu un minibar, TV prin satelit si baie cu uscator de par.
   
Alpenhaus Kaprun este aproape de Kaprun Ski Resort, telescaunul Schaufelberg Panorama si telescaunul Maiskogel.
   
Serviciile de transfer de la/la Gara Zell am See sunt oferite la un cost suplimentar. 
Numar camere: 125
         
Check-in: Incepand cu ora 15:00
Check-out: Pana la ora 12:00
     
Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 2 ani, atunci cand sunt folosite paturile existente, dar si atunci cand este folosit un patut.
Pentru un copil cu varsta intre 3 si 6 ani se plateste 40% din tariful camerei pe noapte/persoana daca foloseste un pat suplimentar, dar si cand sunt folosite paturile existente.
Pentru un copil cu varsta intre 7 si 12 ani se plateste 70% din tariful camerei pe noapte/persoana daca foloseste un pat suplimentar, dar si cand sunt folosite paturile existente.
Pentru un copil mai mare sau adult se plateste 90% din tariful camerei pe noapte/persoana daca foloseste un pat suplimentar, dar si cand sunt folosite paturile existente.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: