X

Ce ne place

  • Paturile ortopedice, de dimensiuni mari, de care dispun camerele hotelului
  • Superba priveliste a Marii Marmara, ce poate fi admirata din terasa de pe acoperis
  • Atmosfera mistica produsa de decorul hotelului

Ce ar trebui sa stim

  • Internetul wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit
  • In incinta hotelului se gasesc sali de conferinta si petreceri
  • Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un bancomat

Detalii Hotel Albatros Premier

  • Restaurant
  • Receptie 24h
  • Bar
Gazduit de o cladire tipic turceasca ce aminteste de zilele glorioase ale Imperiului Otoman si situat in cartierul istoric Sultanahmet din Istanbul, la 200 de metri de celebra Moschee Albastra, hotelul isi invita oaspetii pe terasa de pe acoperis, cu vedere panoramica asupra Marii Marmara si ii indeamna sa se bucure de preparatele traditionale turcesti servite de restaurantul propriu. Unitatea de cazare este prevazuta cu o zona comerciala, locuri de parcare gratuite si camera de depozitat bagaje. Serviciul de internet wireless este disponibil gratuit in incinta intregii unitati de cazare.
Hotelul Albatros Premier este situat intr-o cladire tipic turceasca si eleganta, chiar in inima Istanbulului, in cartierul Sultanahmet. Amplasarea centrala a acestui hotel de 4 stele face facil accesul spre orice punct al orasului, dar mai ales este o alegere buna pentru cei care vor sa il descopere la pas.

Poti ajunge in mai putin de 10 minute de mers pe jos la celebra Moschee Albastra (450 m), la Baile Cemberlitas (850m) sau la Muzeul de Arta Turca si Islamica (500m). La fel de repede poti ajunge si la alte obiective turistice importante, precum Hagia Sophia, Marele Bazaar, Palatul Topkapi, Moscheea Suleymaniye sau Basilica Cistern, toate aflate la maximum 1 kilometru de hotel, adica la mai putin de 15 minute de mers pe jos.

Cu sistemul de transport local, oaspetii se pot bucura de acces facil la Bosfor, la zona plina de viata Taksim Square sau la strada pietonala Istiklal, celebra pentru multitudinea de baruri, restaurante si cluburi de noapte. O statie de tramvai si una de taxiuri se afla la numai 150 m de hotel.

Dupa o zi de vizitat, poti savura preparate locale la restaurantul hotelului sau te poti relaxa pe terasa de pe acoperis care ofera o vedere panoramica a Marii Marmara si a orasului. Hotelul este la aproximativ 19 km de Aeroportul Ataturk si la 49 km de Aeroportul Sabiha Gokcen.
Check-in: Incepand cu ora 07.00
Check-out: Pana la ora 12.00 

Numar de camere:
 46

Copii si paturi suplimentare: 
Un copil cu varsta pana la 6 ani nu plateste taxe suplimentare cand sunt folosite paturile existente  
Un copil cu varsta pana la 2 ani nu plateste taxe suplimentare daca foloseste un patut  
Un copil mai mare sau adult plateste o taxa suplimentara pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1

Animale de companie:
Nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: