X

Detalii Hotel Köenigshof

  • WiFi gratuit
  • Restaurant
  • Bar
Hotelul Konigshof este situat in renumita zona schiabila Zugspitzland, la doar cativa metri distanta de rau Partnach. Este una dintre cele mai moderne cladiri din Garmisch-Partenkirchen. 
   
Camerele hotelului sunt spatioase, au vedere catre muntii din jur si sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar si baie privata. Accesul la Wifi este gratuit.

Masivele muntoase Alpspitze si Zugspitze sunt in apropiere, iar centrul plin de viata din Garmisch Partenkirchen este la doar cateva minute de mers pe jos de hotel.

Iarna ofera oaspetilor Hotelului Konigshof sansa de a explora spectaculosii munti din jurul masivului Zugspitze. La o inaltime de aproximativ 3000 m, cel mai inalt munte din Germania are o statiune de ski magnifica, cu 40 km de partii si teleskiuri moderne.

Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de telecabina care duce la Muntele Zugspitze. 

Konigshof este punctul de pornire excelent pentru explorarea naturii. Se pot face drumetii, catarari. Traseele de ciclism sau jogging sunt, de asemenea, activitati preferate de turisti. La receptie se gasesc harti ale traseelor din jur. Oaspetii beneficiaza de un serviciu de transfer gratuit la centrul orasului, toate gara locala si teleski Hausbergbahn.
Numar camere: 91

Check-in:
Incepand cu ora 15:00
Check-out: Pana la ora 11:00

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copiii cu varsta de pana la 6 ani cand sunt folosite paturile existente.  
Pentru un copil cu varsta intre 6 si 14 ani se plateste 50 % din tariful camerei pe noapte pe persoana cand sunt folosite paturile existente.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este: 1.

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: