X

Detalii Hotel Dorint Sporthotel

  • WiFi gratuit
  • Restaurant (bufet)
  • Bar
Hotelul Dorint Sporthotel este situat intr-un cadru natural deosebit din Alpii bavarezi, complexul hotelier fiind construit ca un sat idilic de munte.

Turistii se pot bucura de atmosfera si ospitalitatea bavareza si tot confortul si facilitatile unui hotel de 4 stele in studiourile, apartamentele si garsonierele spatioase. Hotelul ofera vedere catre munte si un centru spa mare, cu piscina, sauna, sala de gimnastica, yoga, masaje. Unitatile de cazare sunt dotate cu TV, balcon si au acces la internet

Dorint Garmisch este amplasat la poalele masivului Zugspitze (2.962 metri), cel mai inalt munte din Germania. In apropierea hotelului se afla si trambulina olimpica pentru sarituri cu schiurile, refacuta in 2008, precum si zona de ski Garmisch-Partenkirchen. 

Hotelul constituie un punct de pornire ideal pentru practicarea sporturilor de iarna, pentru drumetii. De asemenea, se gasesc trasee perfecte de ciclism montan si partii pentru ski, precum si multe alte activitati recreative pentru intreaga familie.

Numar camere: 155

Check-in:
Incepand cu ora 16:30
Check-out: Pana la ora 11:00

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copiii cu varsta de pana la 6 ani cand sunt folosite paturile existente. 
Toti copiii cu varsta de la 7 la 11 ani platesc o taxa suplimentara pe noapte si pe persoana cand sunt folosite paturile existente.
Toti copiii cu varsta de la 12 la 16 ani platesc o taxa suplimentara pe noapte si pe persoana cand sunt folosite paturile existente.
Toti copiii mai mari sau adultii platesc o taxa suplimentara pe noapte si pe persoana cand sunt folosite paturile existente.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1.

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se percep taxe. Accesul animalelor de companie nu este permis in restaurant.
Se incarca...
Alege limba: