X

City Break Ski Garmisch

City Break Ski Garmisch - Tot ce trebuie sa stii

Vola.ro va recomanda sa nu ratati urmatoarele activitati:

Sporturile de iarna

Garmisch-Partenkirchen este locul perfect pentru o vacanta de ski si snowboarding, oferind conditii superioare pentru practicarea sporturilor pentru intregul sezon. Garmisch ademeneste skiorii cu partii pentru toate gusturile, care insumeaza un domeniu skiabil de 60 km. Ai la dispozitie 43 de partii, dintre care 25 sunt prevazute cu tunuri de zapada, care satisfac toate tipurile de skiori, incepatori si intiati, dar si pentru iubitorii de snowboard. Cele 38 de instalatii pe cablu care deservesc zona au o capacitate de transport de 50 000 de schiori pe ora.

Sezonul de ski din Garmisch

Iti poti programa aventura alba, oricand intre noiembrie si mai, cand Garmisch este decorat cu zapada imaculata, perfecta pentru skiat. Lunile de varf ale sezonului de ski sunt cele dintre decembrie si aprilie. Iernile sunt in general geroase, cu ninsori abundente, spre deliciul celor care iubesc sporturile de iarna. In Garmisch Partenkirchen sezonul de ski debuteaza pe 6 decembrie si tine pana pe 12 aprilie. Daca nimeresti intr-o iarna mai saraca in zapada afla ca zona dispune de numeroase tunuri cu zapada artificiala.

Partiile

Partiile Garmisch Classic: se intind intre muntii Hausberg, Kreuzeck si Alpspitze (10 km de partii negre pentru temerari, 18 km de partii rosii pentru un nivel intermediar si 12 km pentru incepatori. Una dintre vedetele zonei este legendara partie Kandahar, lunga de 3300 m, celebra datorita campionilor care au concurat acolo). Partiile Zugspitze: cel mai inalt varf din Germania, la 2962 m, partii excelente dintre care 13 km medii si 7 usoare. Click aici pentru a vedea harta detaliata a partiilor de ski.

Se incarca...
Alege limba: