X

Ce ne place

  • Camerele spatioase si confortabile, dar si cromatica placuta din interior
  • Unicitatea ce se remarca prin decorurile camerelor in stil florentin si renascentist
  • Atmosfera linistita care creeaza mediul perfect pentru o vacanta relaxanta

Ce ar trebui sa stim

  • Internetul wireless este disponibil in tot hotelul si este gratuit
  • Baile camerelor sunt echipate cu cada cu facilitati de hidromasaj
  • Hotelul nu dispune de restaurant propriu, insa detine un bar, iar camerele sunt echipate cu minibar

Detalii Hotel Strozzi Palace

  • Internet wireless
  • Receptie 24h
  • Parcare cu valet
Hotelul se afla in centrul orasului, in apropiere de Galeria Uffizi si Catedrala din Barcelona. Cladirea care il gazduieste are un stil elegant. Clientii beneficiaza, contra cost, de transfer la principalele obiective turistice ale Florentei de la/spre aeroport. Personalul poate ajuta turistii cu obtinerea biletelor la muzee ori la excursii prin Toscana. Serviciul de internet prin wireless este oferit gratuit in toata incinta cladirii, iar la cerere, clientii pot primi tablete pe parcursul sederii lor. La receptie, turistii pot inchiria masini si beneficiaza de serviciul de schimb valutar.
Hotelul Strozzi Palace este situat privilegiat, in inima centrului istoric al orasului Florenta. Hotelul este inconjurat de restaurante tipice italiene, magazine ale designerilor de moda si piete traditionale de strada.

Cele mai importante obiective cum ar fi Catedrala, Galeria Uffizi si Ponte Vecchio sunt la 5 minute de mers cu masina, la o distanta cuprinsa intre 70 si 400 de metri de hotel. Situat in apropierea raului Arno, iubitorii de cumparaturi pot gasi in apropiere principalul district de moda din Florenta.

Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de gara Santa Maria Novella, punctul de plecare ideal pentru a excursii la Siena si Pisa, precum si excursii de degustare a vinurilor din zona Chianti. Pana la aeroportul international Florenta (Amerigo Vespucci) sunt aproximativ 8 km, iar aeroportul international din Pisa (Galileo Galilei) se afla la aproximativ 81 km.
Numar total de camere: 18
 
Check-in: incepand cu ora 14.00

Check-out: pana la ora 12.00

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Gratuit.
Se incarca...
Alege limba: