X

Ce ne place

  • Tavanul din zona comuna a ultimului etaj, realizat din sticla de Murano, care pastreaza structura originala
  • Superba gradina interioara a hotelului, frumos amenajata si ingrijita periodic
  • Amenajarea camerelor in stil florentin

Ce ar trebui sa stim

  • Hotelul nu dispune de restaurant, insa detine un bar, iar camerele sunt dotate cu minibar
  • Internetul wireless este disponibil in intregul hotel, insa nu este gratuit
  • In gradina interioara a hotelului, turistii pot petrece un moment de relaxare

Detalii Hotel Donatello

  • Internet WiFi contra cost
  • Receptie 24/7
  • Bar
Hotelul este situat in apropiere de centrul orasului, intr-o zona linistita si inverzita, centrul expozitional Fortezza da Basso aflandu-se la aproximativ 500 de metri. Turistii se pot relaxa ori pot servi micul dejun in gradina relaxanta. Complexul dispune si de un bar cu o ambianta placuta. Serviciul de internet wireless este disponibil contra cost, iar pentru parcare clientii trebuie sa plateasca 30 de euro pe zi. La receptie, clientii dispun de serviciul de schimb valutar.
Hotelul Donatello este un hotel superior de trei stele, situat in una dintre cele mai verzi si mai linistite piete din centrul Florentei, la doar cativa pasi de principalele monumente ale orasului si statia de tren Santa Maria Novella.

Hotel are vedere catre gradina mare din Piazza Indipendenza, fiind o cladire istorica din secolul al XIX-lea si fosta resedinta a unei familii florentine bogate Hotelul este localizat in centrul istoric al orasului, intr-un cartier linistit si sigur.

De la hotel, poti ajunge cu usurinta la statia centrala de tren Santa Maria Novella, la centrul de expozitie si la cele mai importante cladiri si repere istorice din Florenta. Datorita pozitiei centrale, toate monumentele care trebuie vizitate in Florenta sunt usor accesibile pe jos: Piazza San Marco, Accademia delle Belle Arti, Duomo, Piazza della Signoria, Galeria Uffizi si Ponte Vecchio.

Pana la aeroportul international din Florenta (Amerigo Vespucci) sunt aproximativ 5 km, iar aeroportul international din Pisa (Galileo Galilei) se afla la aproximativ 81 km.

Numar total de camere: 60

Check-in: Incepand cu ora 14.00

Check-out: Pana la ora 11.00

Animale de companie:
 Sunt acceptate, la cerere. Gratuit.
Se incarca...
Alege limba: