X

Ce ne place

  • Camerele frumos decorate, cu o atmosfera sarmanta
  • Locatia aproape de centrul orasului, precum si de Stephen Green, ce transforma acest hotel intr-o alegere potrivita pentru vacanta
  • Restaurantele de calitate din apropierea hotelului, unde turistii pot experimenta produse culinare diversificate

Ce ar trebui sa stim

  • Arhitectura hotelului este georgiana, incantand prin stilul rafinat
  • Hotelul se numeste asa datorita faptului ca in cladirea lui a locuit o personalitate istorica importanta a Irlandei, Timothy Charles Harrington
  • Hotelul dispune de toate facilitatile moderne, desi este decorat intr-un stil traditional

Detalii Hotel Harrington Hall

  • Restaurant
  • Lift
  • Parcare
Hotelul Harrington Hall surprinde prin stilul deosebit, fiind o casa construita in stil georgian. In imediata apropiere a hotelului exista zona comerciala Grafton, cea mai importanta din oras. Mai mult, printre multiplele modalitati de petrecere a timpului liber se numara si Temple Bar si Trinity College, la doar 10 minute de mers pe jos de hotel. Castelul din Dublin se afla la 15 minute de hotel, iar aeroportul la aproximativ 15 km. Atat parcarea, cat si internetul sunt disponibile gratuit in incinta hotelului. Se pot inchiria autoturisme pentru plimbari prin oras, iar receptia este disponibila 24 de ore pentru clienti.
Hotelul Harrington Hall este o casa georgiana, situata la doar 10 minute de mers pe jos de strada comerciala Grafton si la doar 300 de metri de St Stephen’s Green. In apropierea hotelului exista numeroase posibilitati de petrecere a timuplui liber, cluburi si baruri pline de viata, in timp ce la istoricul Trinity College se poate ajunge dupa o plimbare de 10 minute.

Temple Bar si Castelul din Dublin sunt ambele la 15 minute de mers pe jos. Guinness Storehouse se afla la 2 km de proprietate. Aeroportul international Dublin se afla la 15 km de hotel.
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana la ora 12:00
 
Numar camere: 48

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru copiii cu varsta de pana la 12 ani, cand se folosesc paturile existente.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 0.

Animale de companie: Nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: