X

Ce ne place

  • Zona verde din jurul hotelului si atmosfera calma pe care o ofera
  • Spatiul de agrement al hotelului care include si un teren de joaca pentru copii
  • Camerele spatioase si confortabile, ideale pentru petrecerea unui sejur in familie

Ce ar trebui sa stim

  • Fumatul este interzis in spatiile publice si private
  • Internetul wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit
  • Serviciul de transport la/de la Disneyland este gratuit pentru clientii hotelului

Detalii Hotel Radisson Blu

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
Hotelul se afla la 10 minute de mers cu masina de Parcul Disneyland si pune la dispozitia turistilor camere elegante si confortabile ce ofera frumoase vederi la terenul de golf din apropiere. Oaspetii beneficiaza de transfer gratuit la Gara Marne, precum si la Parcul de Distractii Disneyland Paris. Restaurantul Birdie isi intampina, in fiecare dimineata, oaspetii cu un mic dejun bogat si sanatos, in timp ce restaurantul Pamplemousse incanta papilele gustative cu mancaruri rafinate din bucataria franceza. Pentru monente de relaxare, musafirii au la dispozitie Centrul Spa & Wellness cu sala de fitness, sauna, hammam si piscina interioara, deschis intre orele 07:00 - 23:00. In plus, turistii pot beneficia contra cost de servicii de masaj si tratamente de infrumusetare. De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor cu copii facilitati pentru cei mici, cum ar fi un teren de joaca special amenajat. In ceea ce priveste parcarea, aceasta este gratuita si nu este nevoie de o rezervare prealabila.
Hotelul Radisson Blu Disneyland este localizat la aproximativ 2,5 km de Parcul de Distractii Disneyland. La 4 km distanta de hotel se afla centrul comercial si statia RER Val d'Europe.

Hotelul ofera oaspetilor un serviciu gratuit de transfer de la hotel la Gara Marne la Vallee-Chessy, precum si la Parcul de Distractii Disneyland Paris.

Cea mai apropiata statie de tren este cea de la Chessy Marne la Vallee. Hotelul este amplasat la aproximativ 51 km de Aeroportul Paris Orly.

Aeroportul International Charles de Gaulle este situat la 43 km. Daca aterizezi pe Aeroportul Paris Beauvais Tille, distanta pana la hotelul Radisson Blu este de 123 km.
Numar de camere: 250

Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana la ora 12:00 

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani daca sunt folosite patuturi
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 0
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel

Animale de companie: sunt acceptate. Se pot percepe taxe
Se incarca...
Alege limba: