X

Detalii Hotel Corona

  • WiFi gratuit
  • Bar
  • Lift
Hotelul Corona se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Cortina d'Ampezzo, beneficiind de o amplasare excelenta fata de partiile de schi si posibilitatile apres-ski. Hotelul este la 500 m de zona de ski Tofana-Socrepes.
  
Camerele hotelului sunt decorate cu numeroase opere de arta - picturi, sculpturi, ceramica si mozaicuri ale artistilor celebri care au stat la acest hotel de-a lungul anilor, in special intre primul si al doilea Razboi Mondial. Fiecare camera are balcon propriu, TV cu ecran plat si o baie privata, utilata, Wifi gratuit. 
    
La 5 minute de mers cu masina puteti ajunge la partiile Socrepes si Pocol, partii pentru copii si incepatori, aflate la baza masivului Tofane, care sunt apoi usor conectate prin telescaune cu partiile mai avansate din Tofana. 
   
Puteti sa vizitati stadionul care a gazduit Olimpiada din 1956, Olympic Ice Stadium, pista de bob si Tennis Country Club and Spa. 
  
In fata hotelului se afla o statie de autobuz care asigura legaturi spre centrul orasului si partiile de ski Faloria si Cristallo.
Numar camere: 38

Check-in:
Incepand cu ora 12:00
Check-out: Pana la ora 10:00

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 3 ani, daca foloseste patut.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1.
Orice tip de patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: