X

Detalii Hotel Ambra

  • WiFi gratuit
  • Bar
  • Lift
Situat in centrul orasului, Hotel Ambra este situat la 50 m de zona pietonala din Cortina d'Ampezzo, printre cele mai elegante magazine si locurile cele mai faimoase. 

Pentru un sejur relaxant sau o vacanta activa in Dolomiti, hotelul ofera camere simple, clasice si mansarda, toate decorate in stil traditional montan. Acestea sunt dotate cu baie proprie, TV cu ecran plat, minibar, iar unele dintre ele au balcon. Locatia dispune de un snack bar, parcare gratuita si Wifi gratuit. 

In sezonul de iarna, ​​partiile de ski aflate in apropiere de hotel, asteapta iubitorii de ski si snowboarding. In timpul verii, zona este generoasa pentru iubitorii de natura, oferindu-le multe posibilitati pentru excursii montane, drumetii, alpinism, golf, jogging sau ciclism montan. 
   
Ambra este situat la 200 m de telecabina Faloria, iar un autobuz de ski opreste chiar in fata hotelului. Aeroportul Marco Polo din Venetia este la 2 ore distanta.
Numar camere: 24

Check-in:
Incepand cu ora 14:00
Check-out: Pana la ora 12:00

Copii si paturi suplimentare:
Un copil cu varsta pana la 2 ani plateste o taxa suplimentara pe noapte pe persoana daca foloseste un patut
Un copil cu varsta intre 2 si 10 ani se plateste 50% din tariful camerei pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar.
Un copil mai mare sau adult se plateste 70% din tariful camerei pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.

Animale de companie:
nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: