X

Detalii Hotel Langley Gustavia

  • Bar
  • Lift
  • Parcare privata
Situat in centrul orasului Chamonix si avand vedere la masivul Mont Blanc, Langley Hotel Gustavia este vis-a-vis de Gara Chamonix si la numai 15 minute de mers cu masina de granita cu Italia.

Construit in 1890, hotelul este una dintre unitatile istorice ale vaii si a ramas un punct de intalnire preferat de turistii din intreaga lume. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 50 de camere moderne si confortabile, decorate in stil cald. 

Un serviciu de transfer gratuit, care opreste in fata hotelului, este disponibil pentru a va duce la statiunea de schi sau la partii.

Hotelul Gustavia este situat la mai putin de 15 minute de principalele telecabine din Chamonix, iar pentru a ajunge in domeniul schiabil Brevent Flegere, aflat la altitudinea de 2.520 de metri, puteti lua telecabina Brevent.

Cei care doresc sa practice schi-fondul ar trebui sa ia telecabina Aiguille du Midi catre Vallee Blanche, unde va asteapta un traseu de peste 20 km, pe cea mai lunga partie de schi din lume, deservita de 48 de mijloace de transport pe cablu.
Numar camere: 50

Check-in:
orele 15:00 - 00:00
Check-out: Pana la ora 10:00

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 4 ani cand sunt folosite paturile existente  
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 3 ani cand sunt folosite patuturi
Un copil cu varsta intre 7 si 12 ani plateste o taxa suplimentara pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 1
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: