X

Detalii Hotel Boutique Le Morgane

  • WiFi gratuit
  • Bar
  • Baie turceasca/baie de aburi
Boutique Le Morgane este situat in centrul statiunii si ofera acces usor la ski si alte sporturi de iarna. In apropiere sunt Planards Adventure Park si Centrul Comercial Alpina.

Le Morgane, primul hotel din Franta care a obtinut certificat ecologic, combina modernismul ecologic si rafinamentul decorativ cu serviciile de inalta calitate. Designul fusion, restaurantul cu stele Michelin, farmecul oriental al centrului de spa sau evenimentele artistice fac din hotel o destinatie unica in capitala mondiala a skiului si alpinismului. 

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 56 de camere si suite moderne, confortabile si ofera vederi impresionante la masivul Mont Blanc sau la muntele Brevent. Camerele dispun de un balcon sau o terasa, TV prin satelit, un minibar, acces gratuit la Wifi. Hotelul dispune de facilitatile de care au nevoie turistii dupa o sesiune de ski, un centru spa cu piscina interioara incalzita, sauna si baie turceasca, masaje. Turistii pot savura un ceai langa semineul din barul cu vedere la Mont-Blanc. 

In apropierea hotelului, la aproximativ 50 m, se afla telecabina L'Aigulle du Midi. Catre domeniul schiabil Brevent-Flegere turistii se pot bucura de accesibilitate rapida chiar din centrul statiunii Chamonix, prin intermediul gondolei Brevent.

Aeroportul Geneva se afla la 90 km.
Numar camere: 56

Check-in:
Incepand cu ora 16:00
Check-out: Pana la ora 12:00

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 2 ani daca foloseste patut.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1.

Animale de companie:
sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.
Se incarca...
Alege limba: