X

Ce ne place

  • Amplasarea hotelului care faciliteaza accesul spre principalele puncte de atractie
  • Camerele spatioase si luminoase ale hotelului care transmit o stare de liniste
  • Amabilitatea personalului si profesionalismul de care da dovada

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de internet wireless este disponibil gratuit in camerele hotelului
  • Fumatul este strict interzis in toate spatiile publice si private ale hotelului
  • Hotelul nu dispune de facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa

Detalii Hotel City Ring

  • Acces internet (wireless) gratuit
  • Aer conditionat centralizat
  • Receptie deschisa 24 de ore
Dispunand de o amplasare centrala, hotelul isi intampina oaspetii intr-un mediu familial, promitand sa confort. Camerele spatioase ale hotelului, decorate in tonuri calde, dispun de aer conditionat si acces gratuit la serviciul de internet wireless. Desi nu dispune de un restaurant propriu, hotelul ofera oaspetilor posibilitatea de a servi micul dejun de tip bufet intr-o sala de mese, frumos amenajata, care beneficiaza de lumina naturala. In zona de lobby a hotelului este disponibil gratuit un calculator conectat la serviciul de internet. Printre facilitatile puse la dispozitie de hotel se numara receptia deschisa non-stop, o camera unde turistii isi pot lasa bagajele, un seif si posibilitatea de a lasa masina intr-o parcare publica, aflata in imediata vecinatate a hotelului.
Dispunand de o amplasare privilegiata, care ii permite sa ofere acces facil catre principalele puncte de atractie aflate in zona, hotelul se gaseste in imediata vecinatate a garii de vest.

Hotelul, amplasat pe bulevardul Nagykorut, este inconjurat de o zona plina de magazine si ofera oaspetilor posibilitatea de a ajunge cu usurinta la al doilea centru comercial si de divertisment ca marime din Europa centrala, unde turistii pot gasi o multitudine de restaurante.

La doar 200 metri de hotel se afla principalele statii de metrou, tramvai si autobuz din zona, de unde turistii pot porni catre obiectivele esentiale ale orasului. Distanta de la aeroportul Liszt Ferenc este de 16,3 km.
Check-in: Incepand cu ora 15:00

Check-out: Pana in ora 11:00

Numar camere:
39

Accesul cu animale: este permis, in urma achitarii unei taxe

Paturi suplimentare: capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera: 1
Se incarca...
Alege limba: