X

Ce ne place

  • Pozitia centrala a hotelului ce ofera diverse optiuni oaspetilor
  • Centrul de wellness al hotelului ce rasfata fiecare client in parte
  • Gradina cu terasa reprezinta locul ideal de relaxare

Ce ar trebui sa stim

  • Accesul la internet prin serviciul wireless este gratuit in tot hotelul
  • Micul dejun este servit atat in sala de mese, cat si in camere la cerere
  • Printre facilitatile hotelului se enumara si o sala de fitness complet dotata

Detalii Hotel Mercure Brussels Centre Midi

  • Acces la internet prin WiFI
  • Aer conditionat
  • Receptie 24 h
Proprietatea Mercure Brussels Centre Midi reprezinta o locatie cocheta si eleganta ce isi asteapta oaspetii in conditii de 4 stele. Printre facilitatile cele mai interesante se enumara cele de wellness ce cuprind sauna, baie de aburi si cada cu hidromasaj. In fiecare dimineata, hotelul ofera un mic dejun delicios ce poate fi servit si in camera. Interioarele hotelului sunt elegante, spatioase si ofera zona de relaxare, televizor cu ecran plat si minibar. Cei gurmanzi vor fi pe deplin rasfatati la restaurantele din imprejurimi care servesc o varietate de meniuri locale si internationale. De asemenea, cei pasionati de cumparaturi au in apropiere o zona comerciala, dupa care se pot relaxa la hotel cu un pahar de vin pe terasa din gradina hotelului.
Hotelul Mercure Brussels Centre Midi este o locatie centrala, situata in inima orasului si la doar 300 m de cea mai apropiata statie de metrou.

In imprejurimile sale se gasesc pe langa magazine, diverse restaurante, baruri si cafenele. De asemenea, pentru cei pasionati de vizite, la doar 1,2 km se gaseste renumitul monument Manneken Pis, iar la 1,4 km se gaseste piata centrala cu Palatul Regal Maison Du Roi. Muzeul Schone Kunsten este pozitionat la 1,8 km, iar Muzeul Vechi Englez este la 1,9 km.

Cei doritori de plimbari in aer liber si curat au posibilitatea sa viziteze si Gradina Botanica, aflata la aproximativ 11 km. Aeroportul International Leopoldlaan se gaseste la 17,4 km distanta de proprietate.
Check-in: Incepand cu ora 14:00

Check-out: Pana la ora 11:00

Numar camere: 72

Acces animale: Animalele de companie sunt acceptate la cerere dar se pot percepe taxe

Paturi suplimentare: Se ofera un pat suplimentar la cerere

Se incarca...