X

Ce ne place

  • Locatia excelenta a hotelului aflat in apropierea centrului animat
  • Specialitatile belgiene locale ce sunt servite la restaurantul hotelului
  • Camerele elegante si amenajate cu bun gust ce ofera intimitate

Ce ar trebui sa stim

  • Oaspetii au la dispozitie un birou de turism si servicii de inchirieri auto
  • Internetul prin serviciul wireless este disponibil gratuit in intregul hotel
  • Printre facilitatile locatiei se enumara si un centru fitness complet utilat

Detalii Hotel Marivaux

  • Acces internet WiFi
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Proprietatea Marivaux reprezinta o locatie eleganta si amenajata cu bun gust ce isi rasfata clientii cu servicii si facilitati de 4 stele. Pe langa locatia favorabila oaspetilor, aceasta este dotata cu o sala de fitness eleganta si complet utilata, dar si cu un bar ce serveste o diversitate de bauturi si gustari reci. Gurmanzii vor fi incantati de meniurile specific belgiene, dar si de mancarurile europene servite la restaurantul hotelului. Camerele hotelului sunt luminoase, mari si ofera acces gratuit la internet prin wireless, facilitati de preparare a cafelei si a ceaiului, dar si un televizor cu ecran plat. De asemenea, cei care doresc sa inchirieze o masina sau sa isi planifice o calatorie au la dispozitie un centru de turism si serviciul de inchiriere masini. In imprejurimile hotelului se gasesc diverse magazine si cafenele specifice zonei.
Hotelul Marivaux este localizat la doar 500 m de centrul animat al orasului si vis-a-vis de centrul comercial City 2. Cei doritori sa exploreze locatiile impresionante din zona trebuie sa stie ca la 1 km distanta se gaseste Grand Place, iar in apropierea sa acestia pot vizita si Palatul Regal Maison Du Roi.

De asemenea, Catedrala Sfintii Mihail si Gudula se afla tot la 1 km de hotel, iar statuia Manneken Pis la 1,3 km. Parlamentul European este localizat la 2,8 km, iar Gradina Botanica se afla langa cea mai apropiata statie de metrou, si anume la 900 m distanta.

Aeroportul international Leopoldlaan se afla la 11,9 km de proprietate.
Check-in: Incepand cu ora 15:00

Check-out: Pana la ora 11:00

Numar camere: 96

Acces animale: Accesul animalelor este interzis

Paturi suplimentare: Se ofera un pat suplimentar la cerere

Se incarca...