X

Ce ne place

  • Amplasarea hotelului in imediata vecinatate a plajei si a altor atractii turistice
  • Privelistea fermecatoare a orasului, vizibila din camerele prevazute cu balcon sau patio
  • Atitudinea amabila a personalului si promptitudinea de care acesta da dovada

Ce ar trebui sa stim

  • Cafe-barul existent in incinta hotelului este inchis in zilele de duminica
  • Fumatul este interzis in spatiile publice si private ale hotelului, cu exceptia zonelor special amenajate
  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intregul hotel

Detalii Hotel Oasis

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Receptie deschisa 24 de ore pe zi
Hotelul, amplasat in imediata vecinatate a plajei, pune la dispozitia turistilor camere spatioase si confortabile, decorate intr-o maniera moderna si eleganta, care dispun de aer conditionat centralizat, TV si telefon. Unele dintre incaperi beneficiaza de un balcon privat/patio, care ofera o priveliste fermecatoare asupra orasului. Proprietatea nu dispune de un restaurant propriu, insa serveste zilnic un mic dejun bogat intr-o sala de mese frumos amenajata si ofera turistilor posibilitatea de a servi bauturi racoritoare in barul existent. De asemenea, turistii cazati in hotel au la dispozitie automate de gustari si bauturi, amplasate in zona receptiei. Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intreaga proprietate, iar oaspetii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare publica, disponibila contra-cost. Principalele facilitati oferite de hotel sunt reprezentate de receptia deschisa non-stop, camera de bagaje, posibilitatea de a utiliza seiful si liftul hotelului, aerul conditionat disponibil nu doar in camere, ci si in zonele publice, si facilitatile destinate persoanelor cu mobilitate redusa.
Hotelul Oasis este amplasat central, in zona Ciutat Vella, la doar 200 de metri de plaja animata a cartierului Barceloneta.

Turistii cazati in incinta proprietatii pot vizita cu usurinta biserica Santa Maria del Mar, situata la doar 5 minute de mers pe jos, dar si parcul Ciutadella, amplasat la doar 300 de metri de proprietate. De asemenea, iubitorii de istorie si arta au la dispozitie Muzeul de Istorie al Cataluniei, situat la mai putin de 200 de metri de proprietate, si Muzeul Picasso, aflat la mai putin de 400 de metri.

Statia de metrou Barceloneta este amplasata la doar 50 de metri de hotel, iar distanta ce trebuie parcursa pana la aeroportul din Barcelona nu depaseste 16 kilometri.
Check-in: In intervalul orar 15:00-00:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Numar camere: 94

Accesul cu animale: Nu este permis

Paturi suplimentare: Capacitatea maxima de paturi suplimentare intr-o camera: 1
Se incarca...
Alege limba: