X
Se incarca...

Reguli check-in online

Informatii referitoare la check-inul online

Reguli check-in online

Vola.ro a introdus un nou serviciu pentru a ajuta clientii in timpul procesului de check-in online. Scopul acestui serviciu este de a aduna informatiile, acordurile si declaratiile clientilor, necesare finalizarii procesului de check-in, precum si acordul acestora de a actiona in numele lor in procesul de transmitere a informatiilor, acordurilor si declaratiilor catre operatorul de transport care efectueaza zborul.

Check-in-ul pentru zborul de plecare si pentru zborul retur va fi finalizat in conformitate cu reglementarile si capacitatile tehnice ale companiei aeriene. Daca la momentul efectuarii procesului automat de check-in, datele, acordurile si informatiile necesare efectuarii ambelor procese de check-in (plecare si retur) nu sunt posibile, toate datele vor fi stocate pana cand urmatoarea tentiva de check-in se va realiza cu succes.

Acceptand termenii si conditiile procesului de check-in online, declar prin prezenta ca:

  1. Datele cu caracter personal furnizate sunt corecte si autentice.
  2. Documentele utilizate pentru a furniza datele sunt valabile si indeplinesc cerintele de calatorie in tara de destinatie (si, in caz de tranzit, tarile tranzitate).
  3. Sunt sigur ca nimeni nu a modificat bagajele sau orice alt obiect/element declarat in procesul de check-in.
  4. Nu transport produse interzise sau bunurile altor persoane.
  5. Am luat cunostinta si am agreat conditiile procesului de check-in online.
  6. Imputernicesc Vola.ro (Str. Principatele Unite nr. 48) pentru a procesa datele personale, in scopul de a efectua procesul de check-in online, si pentru a le preda catre compania aeriana care opereaza zborul.
  7. Am luat cunostinta de faptul ca, dupa finalizarea procesului de check-in online, orice posibilitate de modificare a biletelor si/sau zborurilor este inchisa, in conformitate cu reglementarile companiei aeriene care opereaza zborul.