X
Se incarca...

Alatura-te echipei Vola.ro!

Cautam colegi noi

Agent Front Office

Timp de lucru: Full Time

Bucuresti
Candidatul ideal pentru postul de Front Office trebuie sa aiba: experienta minima in call center si lucrul cu clientii; experienta in turism reprezinta un avantaj; limba engleza – nivel conversational; abilitate de lucru cu calculatorul; rezistenta la stres, rabdare; capacitate de autocontrol; gestionarea timpului in mod eficient...
Client Service Consultant

Timp de lucru: Full Time

Bucuresti
Rolul unui Client Service Consultant (Specialist sesizari & reclamatii) este de a asigura o buna comunicare si o relatie deschisa in permanenta cu fiecare client VOLA, avand ca obiectiv final cresterea satisfactiei clientilor fata de serviciile si produsele VOLA.
Customer Care Trainee

Timp de lucru: Full Time

Bucuresti
Un Customer Care Trainee este foarte pasionat de calatorii si doreste sa isi construiasca o cariera in domeniul turismului. Dornic sa invete, in echipa VOLA va avea ocazia sa dobandeasca cunostinte in domeniu, precum si sansa sa devina membru permanent al echipei la finalul internshipului.

Pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare, suntem mereu in cautare de oameni deschisi care sa ni se alature, poti sa ne trimiti CV-ul tau si scrisoarea de intentie pe adresa [email protected].

Poti afla mai multe despre Vola.ro in sectiunea Despre Noi.