X
Se incarca...

Bilete de avion din Pula către Olbia

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine -

din Pula către Olbia

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Pula către Olbia

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Pula către Olbia

Zboara din Pula catre Olbia

Curse avantajoase pe ruta Pula - Olbia pe Vola.ro

Vola.ro incurajeaza spontaneitatea si aventura. Ce poate fi mai placut decat o calatorie surpriza, catre o destinatie pe care o ai pe lista de ceva timp? Totodata, credem si in organizarea riguroasa, care iti poate aduce nenumarate avantaje.

Fie ca esti genul de calator care aloca luni de zile planificand viitoarea calatorie sau daca preferi sa te aventurezi catre locuri noi, pe Vola.ro ai la dispozitie biletele de avion perfecte, atat pentru ruta Pula - Olbia, cat si pentru alte destinatii la fel de atractive.

Pontul nostru este sa fii undeva la mijloc si sa iti procuri biletele de avion cu aproape 2 sau 3 luni inainte de plecarea propriu-zisa. In acest mod, vei putea gasi cele mai mici tarife disponibile. In timp ce locurile din avion se rezerva – asta petrecandu-se, de regula, cand data plecarii se apropie – preturile impuse de liniile aeriene vor creste.

In ceea ce priveste companiile aeriene, Vola.ro listeaza pe site rute operate de variate linii aeriene:

Descopera un nou mod de a calatori convenabil si testeaza zborurile Smart Connection

Fie ca esti aventuros din fire sau nu, Smart Connection reprezinta o solutie minunata de a economisi semnificativ, diminuand pana la 60% tariful biletelor tale de avion, fata de alte variante de zboruri clasice.

Tehnologia pe care se bazeaza Smart Connection este conectarea a 2 sau mai multor zboruri independente, intr-o singura calatorie catre destinatia finala. Chiar daca poate suna complicat, in prima faza, tot ce trebuie sa faci este un singur click, urmand ca Vola.ro sa rezerve pe loc pentru tine fiecare zbor.

Escalele pe care le vei avea pot fi atat de cateva ore, timp in care sa poti savura o cafea in aeroport si sa faci transferul spre urmatorul zbor sau, dimpotriva, mai multe ore, caz in care vei avea posibilitatea de a vizita orasul de legatura, intr-un tur rapid.

In cazul in care unul dintre zboruri are intarzieri sau se anuleaza, Vola.ro iti va da imediat un alt bilet pentru o cursa similara, ca sa ajungi repede la destinatie, fara niciun fel de grija.