X
Se incarca...

Bilete de avion din Chisinau către Milano-Malpensa

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
28 apr 05 mai Dată plecare

Bilete de avion ieftine -

din Chisinau către Milano-Malpensa

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Chisinau către Milano-Malpensa

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Chisinau către Milano-Malpensa

Zboara din Chisinau catre Milano-Malpensa

Cu Vola.ro ajungi usor din Chişinău, in Milan (Malpensa)

Oricare ar fi destinatia propriu-zisa, orice calatorie este o experienta inedita. De aceea, Vola.ro te incurajeaza sa calatoresti cat mai des spre zone noi, care sa te fascineze cu fiecare ocazie. In acest sens, iti pregatim mereu pe site sute de zboruri atractive, precum ruta Chişinău, - Milan (Malpensa) si nu numai.

In plus, iti punem la dispozitie si variante alternative de a gasi cele mai convenabile bilete de avion. De exemplu, poti folosi Calendarul pentru tarife, pentru a vedea in ce perioada sunt disponibile cele mai mici tarife pentru destinatia ta sau, daca programul tau iti permite, ai posibilitatea de a decala zborul cu cateva zile, verificand sectiunea “Date flexibile”. Asa poti prinde bilete mai accesibile ca pret, la doar una sau doua zile distanta de datele stabilite anterior.

Zboara mai ieftin cu pana la 60% cu Smart Connection!

Vola.ro a conceput Smart Connection, tehnologie unica in Romania, care te ajuta sa minimizezi costul biletelor de avion spre o multime de destinatii. Ideea de baza a acestui serviciu este generarea de rute unice: doua sau mai multe zboruri conectate, care te vor duce catre destinatia finala pentru un tarif cu pana la 60% mai mic fata de un bilet clasic.

Pe Vola.ro ai zboruri operate de variate linii aeriene, pe care le poti vedea in lista urmatoare:

In cazul Smart Connection, selectam intotdeauna zborurile sigure, ca sa ne asiguram ca vei avea o vacanta fara griji. Vei zbura cu escale, iar in functie de fiecare zbor in parte, vei avea timp sa bei o cafea si sa faci transferul catre zborul urmator sau, din contra, vei avea sansa de a vizita rapid inca o destinatie.

Activeaza Alerta de tarif si rezerva biletul de avion pe care ti-l doresti!

Pentru acei calatori care au un program aglomerat si care nu au suficient timp pentru cautarea biletelor de avion, am creat Alerta de tarif. Poti stabili cate o Alerta pentru fiecare loc de pe lista ta, alegand locul de plecare, data si tariful dorite.

Ai sa primesti pe mail o alerta chiar atunci cand un zbor potrivit pentru tine este disponibil. Asadar, vei afla imediat ca poate fi rezervat.

Acestea fiind zise, zboara cu Vola.ro si gaseste cele mai bune tarife pentru zborul care te intereseaza: