X
Se incarca...

Bilete de avion către Moscova

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
01 mar 08 mar Dată plecare

Bilete de avion ieftine -

din România către Moscova

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din România către Moscova

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale către Moscova

Zboara catre Moscova

MOSCOVA - Bilete de Avion MOSCOVA

Bilete de avion Moscova - compara in timp real toate zborurile disponibile

Sistemul de rezervari Vola.ro iti permite sa alegi cele mai convenabile bilete de avion catre Moscova. Completeaza formularul alaturat, compara zborurile si rezerva online.

Zbori la Moscova? Afla mai multe:
Moscova este actualmente capitala Rusiei dar a fost pana in 1991 capitala fostei Uniuni Sovietice, jucand astfel un rol central in istoria si dezvoltarea statului rus. Datand de acum 860 de ani, Moscova aminteste vizitatorului la fiecare pas de trecutul ei imperial si mai apoi comunist. Este un oras ametitor, cu multe muzee, monoliti ai erei sovietice si kitchuri din era post-sovietica. Daca merita sa ai in vedere un lucu atunci cand vizitezi Moscova acesta este ca orasul arata ca un zid de graffiti al istoriei: cei care au trecut pe aici si-au lasat amprenta, uneori peste aceea a predecesorilor lor.

Istoria orasului Moscova
Moscova a supravietuit mai multor dezastre, printre care se includ incendiile, revoltele, ocupatiile straine. In septembrie 1812, in perioada razboaielor Napoleoniene, orasul a fost ocupat de armatele lui Napoleon. Patriotii rusi au dat foc orasului curand dupa intrarea sa in Moscova si rezultatul a fost retragerea armatei Frantei din Rusia, lucru care a contribuit in mare masura la caderea lui Napoleon.

Dupa revolutia din octombrie 1917, Moscova a devenit capitala Rusiei. O mare parte din oras a fost modernizata dupa victoria bolsevica. Moscova a fost capitala Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice pana in 1991. In decembrie 1941, in perioada celui de-al doilea razboi mondial, puternicele armate germane au fost decisiv invinse in apropierea Moscovei. In 1991, orasul a fost centrul discutiilor si luptelor politice, care au dus la dizolvarea URSS.

Cand sa vizitezi Moscova?
Moscova are doua anotimpuri: iarna si vara. Iarna ruseasca in Moscova poate fi o aventura: blanurile si vodka tin de cald locuitorilor, iar peisajele devin pitoresti, odata ce sunt acoperite cu zapada. Acest lucru se intampla de obicei in Moscova intre noiembrie si martie. Cea mai scazuta temperature in Moscova a fost -42 grade C iar cea mai ridicata 39 grade C. Vara incepe devreme, in luna mai, iar lunile iulie si august sunt lunile in care Moscova este cea mai vizitata de turisti.

Ce vezi in Moscova?
Faimoasele muzee si galerii din Moscova impreuna cu colectiile lor sunt unele dintre cele mai mari si importante din lume. Unele dintre cele mai notabile atractii turistice din Moscova sunt: Galeriile Tretyakov, Muzeul de Arta Pushkin, Muzeul de Istorie din Moscova, Teatrul Bolshoi, Piata Rosie, Circul de Stat din Moscova, Parcul Central, Gradina Botanica.

Ce sa faci in Moscova?
O piesa de teatru la Bolshoi, un concert la Kremlin sau o seara la circul din Moscova reprezinta o experienta unica. Exista de asemenea si o multime de restaurante si discoteci in Moscova in care iti poti petrece mai activ serile. Toamna, in anii cu numar par, are loc Festivalul de Film din Moscova, iar intre 25 decembrie si 5 ianuarie are loc Festivalul de Iarna, in cadrul caruia turistii se plimba cu troika, urmaresc dansuri si cantece populare si joaca jocuri rusesti.

Cat costa o zi in Moscova?
In Moscova, cu toate ca sunt destule ATM-uri, este bine sa aveti bani cash la voi. Moneda nationala a Rusiei este rubla insa sunt destul de usor de schimbat si bancnotele de USD noi, in buna stare. Se pot folosi si cardurile de credit in multe restaurante si magazine din Moscova, de obicei plata facandu-se in dolari. O camera de hotel 3* din Moscova porneste de la 50 EUR/noapte, in timp ce o masa la restaurant este intre 10 si 15 EUR. Orasul este considerat unul dintre cele mai scumpe din Europa.

Cum ajungi in Moscova?
Daca zburati de peste ocean in Moscova, cel mai probabil veti ateriza pe aeroporturile Domodedovo sau Sheremetyevo. Exista si alte aeroporturi care servesc zborurile domestice si dinspre tarile ex-sovietice spre Moscova, precum si o retea de autocare ce se intinde pe o raza de peste 700 km in jurul orasului. Moscova are si 9 gari spre care ajung trenuri din principalele orase ale Europei, dar si din China si Mongolia.