X
Se incarca...

Bilete de avion Tunisair

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Tunisair

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Tunisair din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Tunisair

Zboara Tunisair

Cele mai ieftine bilete de avion Tunisair

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Tunisair si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Tunisair.

Rezerva acum bilete de avion Tunisair!

Societe Tunisienne de l'Air (sau, pe scurt - Tunisair) este linia aeriana nationala a Tunisiei. Ofera zboruri comerciale spre 53 de destinatii din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Baza sa principala este aeroportul international Tunis-Carthage.

Istoric

In 1948, guvernul Tunisiei a ajuns la o intelegere cu Air France si astfel a luat nastere Tunisair. In 1956 a avut loc primul zbor non stop pe ruta Tunis-Paris. Initial, Tunisair opera doar zboruri regionale spre Algeria, Libia, Franta si Italia.

In 1965 s-au deschis primele birouri in strainatate, la Paris, Geneva, Frankfurt, Roma si Bruxelles. Tot in aceasta decada au fost introduse zboruri noi spre Geneva, Zurich, Frankfurt, Amsterdam si Casablanca.

In perioada 1993-1998, compania a inceput zborurile in Europa, oferind zboruri spre Budapesta, Praga, Varsovia, Bratislava, Londra, Linz, Salzburg, Graz, Beirut si StockholmIn anii 2000 Tunisair a introdus biletele electronice si a oferit pasagerilor posibilitatea de a isi achizitiona biletul on-line pe www.tunisair.com. In aceeasi decada au fost lansate noi rute directe spre Benghazi, Dubai, Bamako, Abidjan, Bahrain si Kuweit.

Zboruri din Romania

Tunisair nu ofera zboruri directe din Romania.

Flota

Flota companiei este compusa din 34 de avioane de tipul Airbus A300-600, Airbus A319-100, Airbus A320-200, Boeing 737-500, Boeing 737-600.

Bagaje

Pasagerii care zboara la clasa "Espace Privilege" pot depune bagaje de maximum 30 kg in cala, iar cei de la clasa economic 20 kg. La bord (carry on) este permis un singur bagaj, cu greutatea maxima de 10 kg la "Espace Privilege" si 8 kg la economic. Suma dimensiunilor bagajului de mana nu trebuie sa depaseasca 115 cm.

Altele

Tunisair nu ofera serviciul check-in online.