X
Se incarca...

Bilete de avion Tunisair

preturi de la 6 €
07 mai 14 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Timisoara
17 mai (mie)
Ryanair
Zbor direct
Dusseldorf
31 mai (mie)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
12 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bruxelles
13 ian (sâm)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
12 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bruxelles
16 ian (mar)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
12 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bruxelles
18 ian (joi)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
12 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bruxelles
20 ian (sâm)
Ryanair
Zbor direct
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Tunisair

Zboara Tunisair

Cele mai ieftine bilete de avion Tunisair

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Tunisair si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Tunisair.

Rezerva acum bilete de avion Tunisair!

Societe Tunisienne de l'Air (sau, pe scurt - Tunisair) este linia aeriana nationala a Tunisiei. Ofera zboruri comerciale spre 53 de destinatii din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Baza sa principala este aeroportul international Tunis-Carthage.

Istoric

In 1948, guvernul Tunisiei a ajuns la o intelegere cu Air France si astfel a luat nastere Tunisair. In 1956 a avut loc primul zbor non stop pe ruta Tunis-Paris. Initial, Tunisair opera doar zboruri regionale spre Algeria, Libia, Franta si Italia.

In 1965 s-au deschis primele birouri in strainatate, la Paris, Geneva, Frankfurt, Roma si Bruxelles. Tot in aceasta decada au fost introduse zboruri noi spre Geneva, Zurich, Frankfurt, Amsterdam si Casablanca.

In perioada 1993-1998, compania a inceput zborurile in Europa, oferind zboruri spre Budapesta, Praga, Varsovia, Bratislava, Londra, Linz, Salzburg, Graz, Beirut si StockholmIn anii 2000 Tunisair a introdus biletele electronice si a oferit pasagerilor posibilitatea de a isi achizitiona biletul on-line pe www.tunisair.com. In aceeasi decada au fost lansate noi rute directe spre Benghazi, Dubai, Bamako, Abidjan, Bahrain si Kuweit.

Zboruri din Romania

Tunisair nu ofera zboruri directe din Romania.

Flota

Flota companiei este compusa din 34 de avioane de tipul Airbus A300-600, Airbus A319-100, Airbus A320-200, Boeing 737-500, Boeing 737-600.

Bagaje

Pasagerii care zboara la clasa "Espace Privilege" pot depune bagaje de maximum 30 kg in cala, iar cei de la clasa economic 20 kg. La bord (carry on) este permis un singur bagaj, cu greutatea maxima de 10 kg la "Espace Privilege" si 8 kg la economic. Suma dimensiunilor bagajului de mana nu trebuie sa depaseasca 115 cm.

Altele

Tunisair nu ofera serviciul check-in online.