X
Se incarca...

Bilete de avion Tiger

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Tiger

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Tiger din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Tiger

Zboara Tiger

Bilete de avion ieftine Tiger

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Tiger si ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Tiger.

Tiger Air este o companie low cost ce isi are baza in Melbourne, Australia. Tiger a transportat peste 30 de milioane de pasageri de la infiintare si pana in prezent.

Istoric

Tiger Air a inceput sa opereze zboruri in Australia in 2007, din baza sa din Melbourne, Victoria. A doua baza a fost deschisa in 2012, in Sydney, iar a treia a urmat la doi ani distanta, in Brisbane.

In octombrie 2012, Virgin Australia Holdings a anuntat ca doreste sa cumpere 60% din Tiger Airways de la compania Tiger Airways Holdings. In 2013, parteneriatul a inceput, iar compania a inceput sa functioneze sub numele de Tigerair Australia.

In februarie 2015, Virgin Australia Group a achizitionat intreaga companie, Tigerair Australia fiind acum detinuta in totalitate de Virgin Australia Holdings.

Zboruri din Romania

Compania aeriana nu opereaza zboruri directe din Romania.

Flota

Flota Tiger Air este formata din 11 aeronave Airbus A320 si 4 Boeing B737, planificand sa treaca la o flota formata in totalitate din avioane Boeing 737.

Bagaje

Fiecare pasager Tiger Air poate transporta gratuit un bagaj de cabina cu dimensiunile maxime 54 x 38 x 23 cm si un obiect personal (poseta, geanta de laptop etc.). Greutatea combinata a celor doua bagaje poate fi maximum 7 kg.

Bagajul de cala poate fi achizitionat la momentul rezervarii (cand este cel mai ieftin) sau ulterior, in aeroport, cu taxe aditionale. Greutatea permisa pentru bagajul de cala variaza in functie de ruta.

Altele

Tiger Air ofera posibiliatea de a efectua check-in online.