X
Se incarca...

Bilete de avion Siberian Airlines

preturi de la 499 €
03 mai 10 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Siberian Airlines

din Romania
catre Orice oras

Zboruri ieftine Siberian Airlines din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Iasi
15 mai (mar)
Blue Air
Moscova
18 mai (vin)
Meridiana fly
Iasi
13 mai (dum)
Blue Air
Moscova
18 mai (vin)
Meridiana fly
Iasi
14 mai (lun)
Blue Air
Moscova
18 mai (vin)
Meridiana fly
Iasi
12 mai (sâm)
Blue Air
Moscova
18 mai (vin)
Meridiana fly
Iasi
10 mai (joi)
Blue Air
Moscova
18 mai (vin)
Meridiana fly
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Siberian Airlines

Zboara Siberian Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion S7 Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si S7 Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania S7 Airlines.

Rezerva acum bilete de avion S7 Airlines!

Compania aeriana Sibir Airlines / S7 Airlines are cea mai bine dezvoltata retea de zboruri interne din Rusia. Are 3 mari baze la Moscova – Domodevodo, Irkutsk si Novosibirsk – Tolmachevo. Compania este membra oneworld global alliance si ofera zboruri catre 37 destinatii din Rusia, 13 destinatii din tarile CSI, 14 destinatii din afara CSI, Frankfurt pe Main, Beijing, Seoul, Antalya, Bangkok.

Istoric

Linia aeriana Sibir Airlines a fost infiintata in anul 1957 cand a avut loc primul zbor de pasageri de pe aeroportul militar Novosibirsk. incepand cu anul 2005 se redenumeste S7 Airlines. Din anul 2001 S7 Airlines este membra a Asociatiei Internatonale de Transport Aerian (IATA) iar din 2007 este inregistrata la Auditul Operational de Siguranta IATA (IOSA). In anul 2009 S7 Airlines a lansat versiunea pentru telefoane mobile a website-ului s7.ru, o inovatie pentru companiile aeriene din Rusia. In ianuarie 2011 compania a lansat „mobile boarding pass” (bilet de imbarcare mobil).

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania.

Flota

Compania S7 Airlines are in dotare aproximativ 39 aeronave dintre care 1 Airbus A310, doua Boeing 767-300, 20 aeronave de tip Airbus A319 si 16 Airbus A320. Toate aeronavele liniei aeriene S7 Airlines fac parte din familia Airbus si din familia Boeing. Varsta medie a aeronavelor este de 8.5 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate. S7 Airlines asigura zboruri la clasa "Economy" si "Business". La clasa economy, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 7 kg de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si 1 bagaj de cala de pana la 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion 2 bagaje de mana de maximum 7 kg fiecare, de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si 2 bagaje de cala, de pana la 30 kg. Pe langa bagajul de mana puteti aduce in avion cu dumneavoastra o geanta de mana, o umbrela, o haina, un buchet de flori, carti, ziare sau reviste, mancare pentru copii, camera foto, telefon mobil, laptop.

Altele

Compania asigura web si mobile check-in.