X
Se incarca...

Bilete de avion Montenegro Airlines

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Montenegro Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Montenegro Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Montenegro Airlines

Zboara Montenegro Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Montenegro AirlinesVola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Montenegro Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Montenegro Airlines.
 
Rezerva acum bilete de avion Montenegro Airlines!Montenegro Airlines este linia aeriana nationala din Montenegro, cu sediul la Podgorica. Hub-urile companiei sunt Aeroportul Podgorica si Aeroportul Tivat. Compania ofera zboruri comerciale in Europa, precum si zboruri charter in timpul verii. Montenegro Airlines zboara din Podgorica spre urmatoarele destinatii: Frankfurt, Roma, Paris, Ljubljana, Viena, Belgrad, Moscova, Nisa si Copenhaga. Montenegro Airlines are intelegere codeshare cu Austrian Airlines.

Istoric
Linia aeriana a luat nastere in 1994. Primul zbor a fost facut in 1997 pe ruta Podgorita – Bari (Italia). Restrictiile pentru zborurile in Uniunea Europeana au fost ridicate in 1999, iar compania a inceput sa ofere legatura spre Frankfurt, iar pana la sfarsitul anului 1999 s-a zburat si la Zurich, Ljubljana, Skopje, Istanbul si Budapesta. In 2008 cand s-a achizitionat primul Embraer 195, compania a lansat zboruri spre Londra (Gatwick) si Milan.

Zboruri din Romania
Montenegro Airlines nu ofera zboruri din Romania, insa Austrian Airlines, companie cu care are intelegere codeshare, ofera zboruri directe din tara noastra.

Flota
Montenegro Airlines opereaza 8 aeronave: 5 Fokker 100 si 3 Embraer 195.

Bagaje
Pasagerii Montenegro Airlines au posibilitatea de a transporta in cabina un singur bagaj de mana (carry on) cu greutatea maxima de 10 kg si dimensiunile de 55x40x20 cm.

La cala se pot depunde bagaje conform urmatoarelor reguli:
-clasa economy un bagaj de 23 kg;
-clasa business 2 bagaje de 32 kg;
-infantii au si ei dreptul la un bagaj de maxim 10 kg.

Altele
Compania nu ofera posibilitatea de a efectua web check in.